bana kim bakar bende sevgili istiyorum falan diyormuş arkadaşlarınaKonuşmanın üstünden biraz zaman geçmesine izin ver.
Daha sonrasında o konuşmak istemezse sen konuşmaya çalış. Fakat eski olayları açma.
Yavaş yavaş aradaki buzları eritmeye çalış olmazsa ve/veya konuşmak istemezse maalesef yapacak bir şey yok.
Ver bana ilgi tayfadan o zaman. Öyle tipler genellikle kendini güzel görmüyo gibi gösterip, dış görünüşü güzel karşı cins isteyen tipler.bana kim bakar bende sevgili istiyorum falan diyormuş arkadaşlarına
O zaman niye reddetmiş?bana kim bakar bende sevgili istiyorum falan diyormuş arkadaşlarına
hiç girme o topa ondan bir şey olmazbana kim bakar bende sevgili istiyorum falan diyormuş arkadaşlarına
Ver bana ilgi tayfadan o zaman. Öyle tipler genellikle kendini güzel görmüyo gibi gösterip, dış görünüşü güzel karşı cins isteyen tipler.
O zaman niye reddetmiş?
kız güzel ve sınıftakiler hep yakıştırıyor bizi ama reddetme sebebini bilmiyorumhiç girme o topa ondan bir şey olmaz
davranışlarını sevmiyordur belki.kız güzel ve sınıftakiler hep yakıştırıyor bizi ama reddetme sebebini bilmiyorum
O7 yapacak bir şey yok. Delikanlı adam istenmediği yerde durmaz diyip kendini motive edebilirsinbugün okul çıkışı yanına gittim bir şey konuşalım mı dedim ben ne söyliyeceğini anlamadım ama olmaz dedi niye dedim olmaz dedi bende tamam dedim sizce şimdi ne yapmalıyım?
fen lisesinde olmanla ne alakası var laöyle saçma sapan hareketlerim falan yok fen lisesindeyiz zaten