insana kendi yaptığı hareketler saçma gelmez dışardakinin görüşü önemli ayrıca soruları doğru bilmekle kişilikler arasında bir ilişki yoköyle saçma sapan hareketlerim falan yok fen lisesindeyiz zaten
O kızdan uzak dur.bana kim bakar bende sevgili istiyorum falan diyormuş arkadaşlarına
Baska kiz arabugün okul çıkışı yanına gittim bir şey konuşalım mı dedim ben ne söyliyeceğini anlamadım ama olmaz dedi niye dedim olmaz dedi bende tamam dedim sizce şimdi ne yapmalıyım?
Önüne Bakicaksin Tabikide Bu Ne Kadar Saçma Bir Soru.bugün okul çıkışı yanına gittim bir şey konuşalım mı dedim ben ne söyliyeceğini anlamadım ama olmaz dedi niye dedim olmaz dedi bende tamam dedim sizce şimdi ne yapmalıyım?
evet çok konuşmuyordukŞimdi Mevzuyu ben bir açıklayayım:
Bir insan; sevdiği, yanında mutlu olduğu kişi ile arkadaş olur. Onunla konuşur eğlenir neşelenir. Sonra 2-3 ay veya 1 yıl veya 2 yıl sonra ona karşı daha da fazla his hissetmeye başlar, arkadaşı da ona karşı birşeyler hissediyorsa zaten birbirleri ile bilmeden sevgili olurlar. Birlikte buluştukları zaman yanaktan öpüşürler, birbirlerine daha fazla önem verirler. Bu kızlar içinde erkekler içinde böyledir. Erkek olarak @Ciri 'ye kız olarak @Gizemss 'e sor istersen.
Sadece sınıfta ara sıra selam verdiğin kıza gidip birden açılırsan olmaz. Kıx birden şaşırır "noluyor ?" der. Kız kabul etse de o ilişki 2-3 haftaya biter zaten.
peki buna rağmen fikir değiştirme şansı var mı?Şimdi Mevzuyu ben bir açıklayayım:
Bir insan; sevdiği, yanında mutlu olduğu kişi ile arkadaş olur. Onunla konuşur eğlenir neşelenir. Sonra 2-3 ay veya 1 yıl veya 2 yıl sonra ona karşı daha da fazla his hissetmeye başlar, arkadaşı da ona karşı birşeyler hissediyorsa zaten birbirleri ile bilmeden sevgili olurlar. Birlikte buluştukları zaman yanaktan öpüşürler, birbirlerine daha fazla önem verirler. Bu kızlar içinde erkekler içinde böyledir. Erkek olarak @Ciri 'ye kız olarak @Gizemss 'e sor istersen.
Sadece sınıfta ara sıra selam verdiğin kıza gidip birden açılırsan olmaz. Kıx birden şaşırır "noluyor ?" der. Kız kabul etse de o ilişki 2-3 haftaya biter zaten.
İlk görüşte aşık olmadıysa şansı yok.evet çok konuşmuyorduk
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki buna rağmen fikir değiştirme şansı var mı?
herkes farklı bir şey diyor benimde kafam karıştı bazıları boşver diyor bazılar afallamıştır diyorİlk görüşte aşık olmadıysa şansı yok.
Olacağını sanmıyorum. İlk görüşte aşk genellikle erkeklerde oluyor kızlarda pek olmuyor.
Sen boşver derslerinle uğraş.herkes farklı bir şey diyor benimde kafam karıştı bazıları boşver diyor bazılar afallamıştır diyor
reis sen bu işin imalatını ihracatını yapıyorsunŞimdi Mevzuyu ben bir açıklayayım: