Neler Yeni

Önerilerinize açığım arkadaşlar?

Thlen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Emre Karaca
Herkese merhaba ben 18 yaşında bir gencim 2.5 ay sonra 19 olacağım. Şu an bir cafe de çalışıyorum üniversite sınavına hazırlanamıyorum vaktim olmadığı için. Mezuna kaldım zaten ama böyle giderse üniversite okuyamıyacağım gibime geliyor. Hal böyle olunca tek çare yetiştirilmek üzere bir işe girip meslek edinip yurt dışına çıkmak. Şu an en mantıklı olan şey bu sanırım. Ama nasıl bir işe girmeliyim sizce? Burada işi öğrenip yurt dışında da icra edebileyim işi. Sizce nasıl bir işe girmeliyim önerileriniz neler? Ya da şöyle yapsan daha mantıklı olur vs vs... gibi önerilerinize açığım. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Anon
Yurtdışına nasıl gidiceksin birikimin var mı ben olsam hedefim olan bi yeri kazanırdım
bu arada şuan birikimin varsa kripto işine gir bi 5 bin at seneye en kötü 2x olur belki daha fazla

Thlen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Emre Karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurtdışına nasıl gidiceksin birikimin var mı ben olsam hedefim olan bi yeri kazanırdım
bu arada şuan birikimin varsa kripto işine gir bi 5 bin at seneye en kötü 2x olur belki daha fazla
Hocam meslek edinip gidicem öyle hemen gitmeyeceğim tabikii de.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Öncelikle sizin ne istediğiniz önemli. Üniversite hayatını görmek mi? Yoksa bir yerde çalışıp yurtdışına çıkmak mı?
Geçim derdi sıkıntınız yoksa, aileniz evi bir şekilde geçindirebiliyorsa tavsiyem işten çıkıp üniversite sınavına hazırlanmanız olacaktır.
Üniversite hayatı gerçekten harika bir şey. Zorluklarıyla insana geçimi öğretiyor, yeni insanlar tanıyorsun. Birçok artısı olacaktır sana.

Thlen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Emre Karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle sizin ne istediğiniz önemli. Üniversite hayatını görmek mi? Yoksa bir yerde çalışıp yurtdışına çıkmak mı?
Geçim derdi sıkıntınız yoksa, aileniz evi bir şekilde geçindirebiliyorsa tavsiyem işten çıkıp üniversite sınavına hazırlanmanız olacaktır.
Üniversite hayatı gerçekten harika bir şey. Zorluklarıyla insana geçimi öğretiyor, yeni insanlar tanıyorsun. Birçok artısı olacaktır sana.
Üniversite hayatını da bir yandan görmek istiyorum ama ocak sonuna kadar çalışmam gerek.Ondan sonra da sınava az bir süre kalıyor çıkmazın içindeyim resmen.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Anon
Katılmıyorum türkiye'de yaşıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üniversite hayatını da bir yandan görmek istiyorum ama ocak sonuna kadar çalışmam gerek.Ondan sonra da sınava az bir süre kalıyor çıkmazın içindeyim resmen.
Knka hedefin belli degil senin o yüzden çıkmazdasın risk al ve hedefine yürü

6 ayda yaparsın

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
ben olsam yurtdışına giderdim

Thlen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Emre Karaca
ben olsam yurtdışına giderdim
Ben de gitmek istiyorum ama elim de bir meslek olmadan gitmek saçmalık olur avanak avanak dolanırız sonra oralar da :D

Katılmıyorum türkiye'de yaşıyor

Knka hedefin belli degil senin o yüzden çıkmazdasın risk al ve hedefine yürü

6 ayda yaparsın
Dostum ocağın sonuna kadar çalışmam gerek ondan sonra çıkabilirim işten zaten ondan sonra da sınava 4-4.5 ay gibi bir süre kalıyor.

Ne alakası var bunun yaşadığı ülkeyle? Ben de üniversitemi bitirdim ve unutamayacağım çok güzel yılları geçirdim.
Hangi bölümü bitirdin ve hangi üniversite?

Ocakta çalışmaya başlayın gidebildiğiniz yere kadar gidin.
Şubatta başlıyabilirim ders çalışmaya.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,616
İsim
Anon
Ben de gitmek istiyorum ama elim de bir meslek olmadan gitmek saçmalık olur avanak avanak dolanırız sonra oralar da :D

Dostum ocağın sonuna kadar çalışmam gerek ondan sonra çıkabilirim işten zaten ondan sonra da sınava 4-4.5 ay gibi bir süre kalıyor.

Hangi bölümü bitirdin ve hangi üniversite?
Yaparsın orta bi bölüme gidersin en azından

Top Bottom