Arama sonuçları: *

1. Hakan06

creatin ne işe yarıyor ne zaman hangi koşullar altında kullanılmalı

:D. Öneri falan yok gayet bilinen bir şey. 1 kaşık attın öldün bittin demiyor ki kimse. Ekstra alınan kreatinin böbreklere , karaciğere olan etkileri , kan basıncı düzensizliği yarattığı bir gerçek. "Araştırma" sonuçlarına göre. 1 gr attığında ne etkisi olacak yoksa. :ROFLMAO:
  2. Hakan06

Vallahi haklısın. Çok boş yapmışım hem de.
  3. Hakan06

Bu kadar kızmanın sebebi belli ama bir şey demeyeceğim. İşi bilen biliyor zaten. Steroidle kreatin aynı şey yazan olmadı zaten :D. Herhangi bir kaynağa bakarsan zararları çok bariz yazıyor zaten. Bu agresif tutumun da kimin salladığını belli ediyor gibi. Arkadaşının kullanması bunu doğrulamıyor...
  4. Hakan06

Steroid kendi vucudunda da var o mantıkla. Sallamalık bir şey de değil. Baktığınız zaman her yerde yazıyor. Bunların faydali şeyler olmadığı. Sen olmamasi gereken bir duruma sokuyorsun vücudunu bu maddeler ile. Eger vucudun o kadar su tutması gerekse zaten o kadar tutardı. Sen vücudunu...
  5. Hakan06

Gayet alakası var. Hem steroid hem creatin doğal dengeyi bozan maddeler. Zaten amaçları da bu dengeyi bozup normalde olması gereken durumun üstüne çıkarmak. Sonuçları güzel olmuyor tabii böyle şeylerin.
  6. Hakan06

Vücudunun dengesini bozup daha erken nalları dikmeye yarıyor.
  7. Hakan06

Turkcell sürekli beni arıyor

Şubeye gidip derdini anlat ya da destek kaydı açıp dene. Daha garanti bir çözüm olur.
  8. Hakan06

Turkcell sürekli beni arıyor

İletişim izinlerini güncelle. Bir daha ararlarsa kampanyalarla ilgili bilgi istemiyorum de.
  9. Hakan06

YKS Önü Açık Bölümler Hangileri

Mezuna bırak. 1 sene uğraşacağına ömür boyu uğraşırsın. Şuan amaan salla gitsin modundasın büyük ihtimal ama cidden ileride yaşayacağın pişmanlıktan çok daha iyidir.
  10. Hakan06

Videoların kaliteli olması nasıl sağlanır?

Bit değerini arttırman gerek. 1713906638 30/60 Fps ayarladığın yerin hemen altında bit değeri var. Orayı biraz kurcalarsan daha kaliteli olur ama çok aşırı da arttırma. Hem video boyutu çok yükselir hem de Youtube de bit sınırı var. Tam değerini bilmiyorum ama.
  11. Hakan06

Rogar kapağına takılıp düştüm

O kadar mantıksız şey var ki bu çok da anormal gelmedi artık.
  12. Hakan06

Neden kazanamayacağını düşünüyorsun peki? 1713906110 Dilciysen neden EA hazırlandın onu da anlayamadım pek.
  13. Hakan06

O kadar çalışmaya rağmen bu sıralamalar geliyorsa pek bir şey diyemeyeceğim. Hayalindeki meslek neydi ilk yorumunda bahsettiğin?
  14. Hakan06

Rogar kapağına takılıp düştüm

Kapak olması gerektiği yerdeyse ve çıkık falan değilse suçlu belediye değil sensin. Yani karşılamaz. Eğer kapak olması gerektiği yerde değilse o zaman işler değişebilir.
  15. Hakan06

Mezuna kal adam gibi çalış bence. Sırf okumak için okuyup vaktini boşa harcama.
  16. Hakan06

En iyi cashback kimde

Eskisi gibi değil derken ne bakımdan değil anlamadım. Bayadır kullanıyorum eksilen bir şey görmedim. (Not: En iyi cashback Nays'ta)
  17. Hakan06

Türklük üstünlük sebebi midir?

Bir şey demedim zaten. Yorumları da çok okumadım öylece bir göz gezdirdim sadece. Sizin yazdığınız şeyi de okumadım. Genel olarak söyledim. Konuyu açan kişiyi direkt muhatap alarak yazmıştım yorumumu. Bu tarz şeyleri ortada bir şey yokken dile getirmek çok mantıklı değil bence. Ters etki yapıyor...
  18. Hakan06

Böyle şeyleri paylaşmak insanları daha çok kışkırtıyor. Gördüğünüz üzere geri dönüşler bir tık sert ve agresif. Haklılık payları da var sert olmakta. Bunları dile getirmek yerine yaşarken uygulamak faydalı olacaktır.
  19. Hakan06

Durduk yere bu şekilde hassas bir konu açma sebebin nedir?
  20. Hakan06

Astroloji Nedir? Ne İşe Yarar?

İnsanları bunlara inandırıp para yoluyorlar. Zorlama var demiyorum. Aklı mantığı bir tık zayıf kişileri bu şeylere inandırmak çok kolay. Din karıştırmadım olayın içine ayrıca. Tarikatçılar = burççular dedim sadece. Konu farklı uygulama aynı ikisinde de. İnsanlara umut satıyorsunuz başka bir şey...
Top Bottom