Eskisi gibi değil derken ne bakımdan değil anlamadım. Bayadır kullanıyorum eksilen bir şey görmedim. (Not: En iyi cashback Nays'ta)İyi akşamlar beyler veli izni olmasın diye naysa kayıt için 18i bekletiyodum şimdide baktım nays eskisi gibi değilmiş şuan en iyi cashback veren uygulama hangisi
Cashback tutarları düşmüş ve geç yatıyor diye okudum doğruysa tabiEskisi gibi değil derken ne bakımdan değil anlamadım. Bayadır kullanıyorum eksilen bir şey görmedim. (Not: En iyi cashback Nays'ta)
Birde önceden forumda görüyordum hep indirim başlıklarında naysla ekstra indirim falan artık onıda görmüyorumCashback tutarları düşmüş ve geç yatıyor diye okudum doğruysa tabi
Hep geç yatıyordu zaten (3-5 gün), öyle de devam ediyor sanırım. Yine de fena değil cashbackleri.Cashback tutarları düşmüş ve geç yatıyor diye okudum doğruysa tabi
naysi son olayı bizim forum işgal etikden sonra 3 gün sonra yatırıyolar artık harbi en iyisi şuan naysİyi akşamlar beyler veli izni olmasın diye naysa kayıt için 18i bekletiyodum şimdide baktım nays eskisi gibi değilmiş şuan en iyi cashback veren uygulama hangisi
Papara viz mi ?naysi son olayı bizim forum işgal etikden sonra 3 gün sonra yatırıyolar artık harbi en iyisi şuan nays
papara felan vizz yani taht kurdu gönlümde
Kullanıcı sayıları arttığı için ne kadar çok kullanıcı olursa cashback ve ödemeler o kadar az olur basit mantık.Cashback tutarları düşmüş ve geç yatıyor diye okudum doğruysa tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde önceden forumda görüyordum hep indirim başlıklarında naysla ekstra indirim falan artık onıda görmüyorum
ya knk haklısında şuan nays çok daha iyi gözükuyor illa nays da ileride çok fazla kullanıcya ulaştıgında kart çıkartıcak o zaman işte bilıyorum ki casbank olayı düşürüceklerdir ayrıca 2 taraflı cashbank olması çok iyi farklı alternatifler sunuyorlar biri dışarıda biri sanalda alışverişPapara viz mi ?hiç gülesim yoktu 3-5 milyon yarı aktif kullanıcıya para dağıtmak kolay aylık 14-15 milyon aktif kullanıcıya ulaşınca bakalım kısacaklar mı cashbackleri kısmayacaklar mı.
Papara şu anda Türkiyenin en iyi Elektronik Bankası adamlar 17 milyon kullanıcıyla zerre aksamadan işleri devam ediyorlar üstelik Beşiktaşın ana sponsoru Trabzonsporun da Stadyum sponsorular.
Sipay.şuan en iyi cashback veren uygulama hangisi