emreBeoa
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,113
kime kime bedavadan her ay 100-200 lira verir ki?nays iyice bozdu bu aralar artık eskisi kadar para dağıtmıyor kullanılamaz hale geldi
kime kime bedavadan her ay 100-200 lira verir ki?nays iyice bozdu bu aralar artık eskisi kadar para dağıtmıyor kullanılamaz hale geldi
kime kime bedavadan her ay 100-200 lira verir Nays ilk .çıktığında papara gibi bol kesede n kampanyaları oluyordu uygundu şimdi enflasyondan olsa gerek bu miktarları iyice küçülttüler bankalarda mesela onların kredi kartını kullanman karşılığında kampanyalardan faydanabiliyon aylık
Steam üzerinden alışveriş yaparken bütün izinler verilmiş ve açık olmasına rağmen sanal kart ile alışveriş yapamadım. Fiziki kart çıkınca sorun çözüldü. Bu durumu yazdım ama müşteri hizmetleri çözemedi. Evet çok yeni platform. Ama hiç sorun yok diyemeyiz. Biz geri dönüş sağlıyoruz umarım hızlı çözüm sağlarlar..Nays'ın sorunlu olduğunu düşünmüyorum. Tüm alışverişlerimi hep Nays üzerinden yapıyorum hiçbir sorun yaşamadım.
Reklamı yapan biz kullanıcılarız. İlk etapta bol kepçeden dağıtabilirler. Çevremde en az 10 kişiyi nayslı yaptım ve ciddi ciddi her alışverişinde kullanmaya başladılar. Şube yok. Her yerde reklam derdi yok. Reklamı biz yapıyoruz desek yeridir. Nayslı yaptığım bir arkadaş kazı kazandan 5₺ üstünü hiç görmedikime kime bedavadan her ay 100-200 lira verir ki?