Vücudunun dengesini bozup daha erken nalları dikmeye yarıyor.sorum yukarıda marka önerisi yaparsanız sevinirm
Streoid dememiş creatin demiş alakası yokVücudunun dengesini bozup daha erken nalları dikmeye yarıyor.
Gayet alakası var. Hem steroid hem creatin doğal dengeyi bozan maddeler. Zaten amaçları da bu dengeyi bozup normalde olması gereken durumun üstüne çıkarmak. Sonuçları güzel olmuyor tabii böyle şeylerin.Streoid dememiş creatin demiş alakası yok![]()
Su tutan bir şey gören streoid etkisi yaratıyor sanacak öyle bir anlatmışsın kiGayet alakası var. Hem steroid hem creatin doğal dengeyi bozan maddeler. Zaten amaçları da bu dengeyi bozup normalde olması gereken durumun üstüne çıkarmak. Sonuçları güzel olmuyor tabii böyle şeylerin.
Neye dayanarak bu kadar emin konuşabiliyorsun ?Gayet alakası var. Hem steroid hem creatin doğal dengeyi bozan maddeler. Zaten amaçları da bu dengeyi bozup normalde olması gereken durumun üstüne çıkarmak. Sonuçları güzel olmuyor tabii böyle şeylerin.
Vücudunun dengesini bozup daha erken nalları dikmeye yarıyor.
Sallama dostum, creatin etin içinde bile var, creatin faydası uzun vadede 1 ayda etkisi fazla belli olmaz bi streoid lafını öğrenip satıyorsunuzGayet alakası var. Hem steroid hem creatin doğal dengeyi bozan maddeler. Zaten amaçları da bu dengeyi bozup normalde olması gereken durumun üstüne çıkarmak. Sonuçları güzel olmuyor tabii böyle şeylerin.
Steroid kendi vucudunda da var o mantıkla. Sallamalık bir şey de değil. Baktığınız zaman her yerde yazıyor. Bunların faydali şeyler olmadığı. Sen olmamasi gereken bir duruma sokuyorsun vücudunu bu maddeler ile. Eger vucudun o kadar su tutması gerekse zaten o kadar tutardı. Sen vücudunu zorluyorsun ekstra su tutturmak için. Doğal basmayıp kullananlar nedense yediremediği icin kendine cok tepkili bu duruma.Sallama dostum, creatin etin içinde bile var, creatin faydası uzun vadede 1 ayda etkisi fazla belli olmaz bi streoid lafını öğrenip satıyorsunuz
1 ayda olacak tarzı bir cümle de kurmadı kimse sanırım.Sallama dostum, creatin etin içinde bile var, creatin faydası uzun vadede 1 ayda etkisi fazla belli olmaz bi streoid lafını öğrenip satıyorsunuz