Arama sonuçları: *

1. Halil014

bir oyuna harcadığınıza en çok pişman olduğunuz süre ne kadardı ?

Payback ve unbound seviyorum ama 2015 oyunu leş gibi bir oyun. Allah'tan game pass ile oynadım.
  2. Halil014

bir oyuna harcadığınıza en çok pişman olduğunuz süre ne kadardı ?

Sadece dandik dandik drift mekanikleri ile Need for speed 2015 oyununu 10 saat oynadım.
  3. Halil014

İstanbul da yaşamamak için 5 sebep?

1-Cok trafik var ve Kalabalık 2-İBB 3-Ev kiralamak ve almak 4-Her türden insanla karşılaşabilirsin 5-Okul ortamları tehlikeli
  4. Halil014

Donanım arşivi üyeleri nereli?

O kadar kişiye baktım sonunda hemşehrimi buldum. Yeniçağa
  5. Halil014

Bir Cihaz Ayda Kaç TL Elektrik Yakar ?

Bu arada şunu belirteyim laptoplar çok daha az güç tüketiyor. Benim laptopun psu 90W . Şaka gibi
  6. Halil014

Takla King Gizemi ! Bu Adam Ne Yapıyor ?

Açıkladım zaten konu o yüzden üste çıktı.
  7. Halil014

Popüler kültüre uymaya çalışıyordu çünkü izleyici azaldı eskiden her videosu farklıydı ve çok izleniyordu. Şimdi çok az.
  8. Halil014

Son sayfaya gel açıkladı herşeyi
  9. Halil014

Evet adam hortladı
  10. Halil014

Abdullah Abi Kişisel Bilgisayarı ?

Yani bizim gibi kullandığı bilgisayar aç internette takıl oyun oyna vs.
  11. Halil014

Olabilir aslında mining videosunda da bir sürü kart vardı onları ne yaptı acaba ? Edit bilgisayarı bu olabilir ama kişiselde 6900 xt yada 3090 kullanıyor bence.
  12. Halil014

1-Bilmem 2-Merak ettim acaba 64 gb ram mi kullanıyor falan. Videoları 4k çünkü. 3-SJ!
  13. Halil014

Bilen var mı : Geçen konuda Warcry kasa kullandığını görmüstüm. Acaba diğer bileşenleri ne olabilir ?
  14. Halil014

Gece kolay uyumak için tavsiyeler

Ben birşeyler düşününce bir bakmışım uyuyorum ama çoğu kişi böyle uyuyamıyor.
  15. Halil014

Bu Akşam Oynayacagım Oynu Siz Seçin Ben Oynayayım KAZANANLAR VALORANT FORZA CYBERPUNK :D

Niye kimse fortnite dememiş bence Valorant tan güzel
  16. Halil014

Necati Şaşmaz Mehdi Meselesi Ne Ayak ?

Arkadaşlar ben araştırma yaptım siz de duymuşsunuzdur . Bu adam böyle bir şeyi iddia etmiyor ki eşi nafaka almak için iftira atıyorlar. Gazeteci zaten İslam düşmanı olduğu için ne olursa olsun tarikatlara karşı. Siz de karşı olabilirsiniz heleki FETÖ'den sonra. Ama bu adam herşeyi yerle bir...
  17. Halil014

Güzelmi Güzel Anketlerde Buğün Doğarken Cinsiyet Seçme Hakkın Olsa Ne Yapardın?

Doğmamak çok korkunç o yüzden erkek
  18. Halil014

Dünyadaki herkes akraba değilmi?

Ben de senin gibiyim artık rahatlık hissedemiyordum yer yer bu yaş ile de alakalı. Düşününce aslında zor bir zamandan geçiyoruz. Çevre de önemli bu konuda
  19. Halil014

Dünyadaki herkes akraba değilmi?

Benim de ben kaçar artık :)
Top Bottom