Neler Yeni

Dünyadaki herkes akraba değilmi?

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,955
İsim
Emin

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Benim dinime göre (İslam) ilk insanlar Hz. Adem ve Hz. Havva. O yüzden hepimiz uzak da olsak akrabayız.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,320
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Peki elimizde başka seçenek varmı
Yok knk.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki olmadığını kanıtlabilir misin ? Bunu kanıtlamak dolaylı yoldan oluyor. Önce tanrı sonra da kitaplara inanman gerekiyor ki tüm hak inanç kitaplarında böyle olduğu geçiyor
Sende diyorsun inanç kitapları diye. Anlaman için bir daha tekrar etmek istiyorum. "İNANÇ KİTAPLARI". Ben bilime bakarım. Bilimsel olarak en uç nokta bize evrimi işaret ediyor. Aksi kanıtlanana kadar bu bir gerçek olarak kalacaktır.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Var hocam mesela hz. Muhammed peygamer kim iyilik yaparsa onun karşılığını alır diyor mesela biri iyilik yaptı karşılığını alması için tanrı birinin aklına girdi ve onun aklına , iyilik yapan kişiye yardım etme fikrini sokmuş olamaz mı?
Cümle biraz karışık oldu farkındayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bizzat kuran okumayı bilen, 5 vakit ibadetini yerine getiren biriyim, dini sohbetlerden de keyif alıyordum başlarda fakat şimdi ne kuran okuma isteğim geliyor ne kuran okununca veya okuyunca bi huzur geliyor ne namaz kılınca bi rahatlık geliyor ne ezan duyunca bi huzur hissediyorum ne bi kıssa dinlesem veya okusam bir rahatlık hissetmiyorum sanki alışkanlıklarımı yerine getirmiş gibi oluyorum bu normal mi? Yaklaşık 2 2.5 senedir böyleyim önceden duyunca içimin rahatladığı dini sohbetleri şimdi dinleyince sanki hikaye dinliyormuş gibi oluyorum
(Kıssalara veya dini sohbetlere hikaye demiyorum sadece hikaye dinler gibi oluyorum)
Ben de senin gibiyim artık rahatlık hissedemiyordum yer yer bu yaş ile de alakalı. Düşününce aslında zor bir zamandan geçiyoruz. Çevre de önemli bu konuda

Arcturus

80+ Bronze
Arkadaşlar 4 halifeden itibaran İslam Çağı büyük bir yükselişe geçmiştir emeviler döneminde bir duraklama olsada, peki bunun nedeni nedir KURAN'da geçen oku emridir düşünebiliyormusun oku, oku emri sayesinde eskiden Avrupa bizi kıskanıyor tabiri gerçek olmuştur bazı arkadaşlar inanmayabilir veya şüpheleri olabilir bu şüphelerin hepsini KURAN sayesinde eritebilirsiniz okuyunuz :)

Son düzenleme:

Süper sonic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Fıstıkçı şahap
"Elbet bir gün beni unutturmaya çalışanlar olacaktır ama Türk gençliği buna izin vermeyecektir." .d?
Hocam ben ne desem siz yine birşeyler diyeceksiniz siz gerçekten araştırmak istiyorsanız İslam alimleriyle veya başka ilgili olduğunuz din in alimleri ile konuşun çünki kimse inandığında vazgeçmiyor

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Hocam ben ne desem siz yine birşeyler diyeceksiniz siz gerçekten araştırmak istiyorsanız İslam alimleriyle veya başka ilgili olduğunuz din in alimleri ile konuşun çünki kimse inandığında vazgeçmiyor
İnaniyordum araştırdım vazgeçtim

G.P.U

80+ Silver
Şimdi aynı tür olduğumuzu düşünürsek ve aynı ortak atadan geldiğimizi düşünürsek sayılır akrabadan ziyade türdaş desek daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,210
Üyeler
162,652
Son üye
aefe1372
Top Bottom