Neler Yeni

Herkes hz. Adem ve Havva'nın torunu ise nasıl farklı ırklar çıktı?

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
evrimleşmeye inanmayıp buna inanan var mı ?
bilimsel olarak kanıtlanmış araştırın soruşturun halaa havva adem diyen var
ayrıca farklı ırklardan kastın ne demek bilmiyorum ama o da adaptasyon ve mutasyon ile oluyor

Niye havva ve ademe inanmak suç mu birader la neyse neden cevap yazıyorsam daha insanların dinine saygısı olmayan biriyle konuşacaksam

Captain Pricee

80+ Bronze
Kıtaların ayrılması ?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hepimiz hz. Adem ve Havva' nın torunları isek farklı ırklara, özelliklere sahip insanlar çıkmıştır? Allah için hz. Adem ve Havva' nın ilk insan olduğuna dair kanıt varmı? Onlar ilk insan değildir gibi şeyler yazan arkadaşlar lütfen ama lütfen bu konuya mesaj yazmasın. Arkadaşlar bizim inancımız bu. İnanmıyorsanız bu konuya mesaj yazmak zorunda değilsiniz.
(Tam soruyu buraya yazdım. Çünkü sığmadı minimum 80 karakter dediği için.)
Kutup ayısı ve Boz ayı nedne farklı?
Bunun cevabını bulursan sorunu da çözersin.
Biyoloji kitabı al oku veya fen.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,295
İsim
Hakan
Bir tez var bana mantıklı gelen o, @DarthVader öğretti ; HZ Adem ve HZ Havva cenneten kovulunca dünyaya geliyor veya dünyada tekrar oluşuyor ürüyorlar bunlarıdan birde paralel evrimleşen homosapiensler var, cocukları ve torunları maymundan evrimleşen HZ Adem ve Havvanın nesli ile evrimleşiyor ve ürüyor, bu bana mantıklı geldigördünüz hem evrime inanıyoruz hemde hala İmandayız.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bir tez var bana mantıklı gelen o, @DarthVader öğretti ; HZ Adem ve HZ Havva cenneten kovulunca dünyaya geliyor veya dünyada tekrar oluşuyor ürüyorlar bunlarıdan birde paralel evrimleşen homosapiensler var, cocukları ve torunları maymundan evrimleşen HZ Adem ve Havvanın nesli ile evrimleşiyor ve ürüyor, bu bana mantıklı geldigördünüz hem evrime inanıyoruz hemde hala İmandayız.
Sen purbelbixi misen?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3