Neler Yeni

Herkes hz. Adem ve Havva'nın torunu ise nasıl farklı ırklar çıktı?

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Hepimiz hz. Adem ve Havva' nın torunları isek farklı ırklara, özelliklere sahip insanlar çıkmıştır? Allah için hz. Adem ve Havva' nın ilk insan olduğuna dair kanıt varmı? Onlar ilk insan değildir gibi şeyler yazan arkadaşlar lütfen ama lütfen bu konuya mesaj yazmasın. Arkadaşlar bizim inancımız bu. İnanmıyorsanız bu konuya mesaj yazmak zorunda değilsiniz.
(Tam soruyu buraya yazdım. Çünkü sığmadı minimum 80 karakter dediği için.)
Sen neden dinimizden şüpheleniyorsun ? bunu yapmakta günahtır. Ve diğer ırklarda "DOĞARAK" çıktı. :)

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Asıl soru şu bence: hepimiz onların torunları isek hepimiz akraba evliliği mi oluyoruz ?

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,954
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Hepimiz hz. Adem ve Havva' nın torunları isek farklı ırklara, özelliklere sahip insanlar çıkmıştır? Allah için hz. Adem ve Havva' nın ilk insan olduğuna dair kanıt varmı? Onlar ilk insan değildir gibi şeyler yazan arkadaşlar lütfen ama lütfen bu konuya mesaj yazmasın. Arkadaşlar bizim inancımız bu. İnanmıyorsanız bu konuya mesaj yazmak zorunda değilsiniz.
Adaptasyon ve mutasyon yüzünden yoksa hayatta kalamazdıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Adaptasyon ve mutasyon ile oluştu ve şöyle düşün amip 2'ye bölünür sonra 2 4'e 4 8'e 8 16'ya öyle öyle insanlar dünyaya yayılır ve adaptasyon geçirirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asıl soru şu bence: hepimiz onların torunları isek hepimiz akraba evliliği mi oluyoruz ?
Bence başka insanlarda vardı.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Sen neden dinimizden şüpheleniyorsun ? bunu yapmakta günahtır. Ve diğer ırklarda "DOĞARAK" çıktı. :)

Dinden şüphelenmek kadar doğal bir şey yok. Kuran bile "sorgulayın, hiçbir çelişki yoktur" diyor. Bir yerlerinizden din kuralları uydurmayın. Diğer ırklarda doğarak çıktı diyince de çok açıklayıcı oldu tebrik ediyorum.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Dinden şüphelenmek kadar doğal bir şey yok. Kuran bile "sorgulayın, hiçbir çelişki yoktur" diyor. Bir yerlerinizden din kuralları uydurmayın. Diğer ırklarda doğarak çıktı diyince de çok açıklayıcı oldu tebrik ediyorum.
Kardeşim ben bildiğimi söyledim yanlışsa özür dilerim.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,324
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Aga pes et. Bunların anlayacağı yok.

Entsetzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
İsimsiz.
Evrimciler atomların rastgele bir şekilde geldiğini ve bunun kaos olduğunu iddia eder. Çünkü onların kendi avutma yolu kaos cümlesidir. Ayrıca insanların yok dolkifesallık vs. adaptasyon olduğunu düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Bu konuları neden hep sen açıyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Kerim
İslamda evrim denen şeyin olmadığını kim söyledi başkan.İslam evrim teorisi kabul eder ama arkasında Hz.Adem ve Hz.Havva olan maymunların diğer türlerinden türedi diğer ırklar ama ilk insanlar Hz.Adem ve Hz.Havva dır.İslam ilime şüphesiz en önem veren dindir.

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
Hocam kanıt arıyorsanız kuran'ı türkçe okuyun aydınlanırsınız :)

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,295
İsim
Hakan
Evrim Teorisine inanmak seni ateiz yapmaz sayın @DarthVader bana kanıtlar sundu ondan önce açıklama yapayım Adem ve Havva dünyaya gelince ürediler türediler daha sonra cocukları üredi türedi ve dünyaya yayıldı çeşitli kalıtımsal değişikler geçirdiler, insan gene insandı. Bazı yok olan türler maymundan geldiği için yok olmuş olabilir ama ana tür mamyunsu olsaydı maymunların hepsi insan olurdu eğitimle.

1628243741707.png

1628243752984.png

Top Bottom