Neler Yeni

Herkes hz. Adem ve Havva'nın torunu ise nasıl farklı ırklar çıktı?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,329
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Aynen kardeşim gösterir misin insanların maymunlardan evrimleştiğine dair bir kanıt ben evrimi yayınlamıyorun var ama insanın öyle olduğuna dair bir şey yok benim içim çok daha rahat uzayabilirsin
İşte cahilliğin vücut bulmuş hali. (Hakaret olarak anlamayın. eğitim ve öğrenim görmemiş kimse. belli bir konuda yeterli bilgisi olmayan kimse demek.)

Evrimi maymunlardan geldiğimizi sanan klasik Türk halk insanı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen kardeşim gösterir misin insanların maymunlardan evrimleştiğine dair bir kanıt ben evrimi yayınlamıyorun var ama insanın öyle olduğuna dair bir şey yok benim içim çok daha rahat uzayabilirsin
Aboov. Sen olayı hiç bilmiyorsun. Senin yerine utandım.

Yo evrim şu an bilimsel yasa değil teori bir de yasa diyor allahım çıldırmalık

Hayır mesela kutuplara yakın yerde oturan kişiler günesi olabildiğince çekmek için teninin kararması gerekir cünkü siyah hiçbir rengi yansıtmaz böylece oluşabilir
Dostum sen şimdi bunu da okumazsın da. İşte belki bir umut bakarsın.

Son düzenleme:

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
İnsanların maymunlardan evrimleştiğini söylemen bile evrim hakkında bir araştırma yapmadığının göstergesi. İnsanların atası olan canlı şu anki maymunlara benziyor, yani şu anki maymunlarla alakası yok.

Ayrıca bulunan kemikler, DNA uyuşmaları vs. kanıt değil mi?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yüce Allah (c.c.) için şöyle konular açma. Gerçekten saçma konular açıyorsun. Gerçekten açtığın konu forumda çığır açıyor. Yaptığın hit kasmaktan başka hiçbir şey değil.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,329
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı

Neredeyse büyün modern ülkelerin bilim ve teknoloji ulusal kurumları Evrim'i kabul ediyor. Hatta çok kez evrim ile alakalı nobel ödülleri de verildi.

Evrim'i burada çok güzel şekilde set ve evreler halinde anlatıyorlar.

Bu arada evrim'e kanıt istemek de aşırı komik oldu. Evrimin kendisi zaten birer kanıt.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,329
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Sana kanıt sunduk. Şimdi sen bize insanlığın nasıl pof diye yaratıldığına dair kanıt sunacaksın. Bakıyorum da utancından yerin dibine girmişsin gibi. Kanıt sunamazsan sen uzayacaksın.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Evrimde insanların maymunlardan gelmesi diye bir şey söz konusu bile değil.
Kim çıkardı zaten bunu alooo.
Bu arada konuya gelirsek kaç yıl önce bilmiyoruz ama binlerce yılda adaptasyon ve kalıtımla bugünkü halimizi aldık.
Bir anne ve bir babanın çocukları bambaşka genetik özelliklere sahip olabiliyor.
Çok şaşırmamak lazım.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
Aç yolu ilgi çekmem lazım, düüt düüt evrimi bilmiyorum ama ateistim nereden anladın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,326
Üyeler
162,671
Son üye
tufankundak
Top Bottom