Arama sonuçları: *

1. Isofyan

Yolda yürürken yürüdüğüm aklıma geliyor.

Bende de ayni sorun var hocam. Ozelliklr nasil gorunuyorum vb falan diye düşünürsem yuruyusum aklima geliyor bi anda capraz yuruyormusum gibi geliyor belki de oyle yuruyorum. Cozuk bulabilirsrniz bana da haber verij :(
  2. Isofyan

🔥🔥Kim monster abra a7 ister (!) 🔥🔥

Zaten o bilgisayar tedavülden kalkmıştır stok olmadığı için klasik yüksek fiyat yazar bu da onu görüp 3-5 aşağısını yazmıştır 😂
  3. Isofyan

😇☺️😉😉
  4. Isofyan

😉😉
  5. Isofyan

Oyun canavarii
  6. Isofyan

Arkadas rahatsiz oldugunu soyledi konu kapandi arkadaslar
  7. Isofyan

Hesabımı sattım. Hüzün bastı :(

ozelden resim atar misiniz
  8. Isofyan

Hesabımı sattım. Hüzün bastı :(

Hesap nasil fiyat ne ozelden yazar misin 😁
  9. Isofyan

BELEDIYENIN ANONIM PERSONEL IS ILANI NEDIR

Arkadaslar merhaba. Yasadigim belediyenin soyle bir is ilanina denk geldim. Buro personeli olarak gozukuyor ama nedir ne is yapar bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi basvurmak istiyorum.
  10. Isofyan

15 yaşında İHA ehliyeti

Ehliyet alip drone ile cekim yapma ticaretine girilir mi var mi onerisi olan? 1708874453 Drone surmek de hobim seviyorum yani. Veya bu ticaret icin nasil bi drone onerirsijiz
  11. Isofyan

Telefon yarına gelir mi sizce

Gelmez yüksek ihtimal 1708708432 Antalyada transfer merkezi var ama goptmden ilk önce anadolutmye geçer ürünün. Gop tm -> Anadolu tm -> Antalya Tm diye devam eder. Pazartesi veya salı gelir
  12. Isofyan

Telefon yarına gelir mi sizce

Nerde oturuyorsun
  13. Isofyan

Bir kız size kaçmayı düşünse?

Yok hocam yapılmaz. Hele bu yaşlarda. İki tarafın gönlü var ama aileler onaylamıyorsa baştan bi göz gezdirmek lazım. Eğer haklı olduğunuza eminseniz yapılabilir anca
  14. Isofyan

Giyime önem vermek kişiyi yakışıklı yapabilir mi?

Saç stilini değiştir, kilo al-spor yap, giyim tarzını değiştir bence daha geniş (oversize) modeller tercih et. Zaten yakışıklı adamsın bunları yaparsan makine olursun ;)
  15. Isofyan

Dayak yiyeceğim yardım edin

Sultanbeyli'yi bilirim. Lanet bi yer hele ki bu konuda. Onlar kendini kürt milliyetçisi sanan keko, serseri, it-kopuktan başka bir şey değiller. Ortaokulda çok çektim bende onlardan. Liseyi Aziz Sancar'da bitirdim bilirsin muhtemelen. Şuan Kocaeli'de yaşıyorum. Sultanbeyli yüzünden İstanbul'dan...
  16. Isofyan

SEVGİLİM AYRILMADAN ÖNCE HEDİYE VERDİ ?

Dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır
  17. Isofyan

Kız kankama(kuzenime) doğum günü hediye önerisi

Bütçen varsa akıllı saat olabilir hem aksesuar hem ihtiyaç. Yemek konusu sana kalmış
  18. Isofyan

2004 LU asker devrelerıme selam olsun

Bn de aynı fikirdeyim tecil daha mantıklı gibi 1690865600 Yoklama yazıyor tiklayayim mi buna
  19. Isofyan

2004luyum haberim yok bisiden :D
  20. Isofyan

2004luler askere mi gidiyo
Top Bottom