dostveviski
80+ Bronze
Parayı çekmesinden korkuyorsan başka hesaba alsana parayı ne saçma korku bu.
yok kardeşim nasıl geri çekilsin hesabına para geldiyse bir daha geri çekemezAyıpsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
İbandan para geri çekilmiyor mu
İçindeki skinleri dm den yaz. Bilgi verim.
yapma hoca ağlarım
kardeşim bak bu saçma bir düşünce ama bankacılıkta böyle bir olay yok ki ben o zaman kiramı atayım ev sahibine sonra geri çekeyim olur mu öyle şey para senin hesabına geldiyse bir daha iptali geri dönüşü yok o işin.Aldım zaten
Hesap nasil fiyat ne ozelden yazar misinBen de PUBG mobile hesabını satmaya çalışıyorum
Hesap iyi de ne kadar eder bilgim yokHesap nasil fiyat ne ozelden yazar misin
ozelden resim atar misinizHesap iyi de ne kadar eder bilgim yok
aga bs hesabı satılır mı erkeklikten faul vermişsin haberin olsun namustur bs hesabıArada Brawl Stars oynardım. 4-5 yıllık hesaptı. Bugün 1200₺’ye satmış bulunmaktayım. Satarken gerçekten bir üzüntü geldi. Gözlerim doldu gibi oldu. Geçer mi? Ve son olarak adam bana Papara’dan attı para. Açıklama falan da yazmadı. Parayı geri çekme ihtimali yok değil mi?
Konu hem eğlence hem de gerçek gibi. Kafanıza göre mesaj yazın.
4 yıldır valo hesabı satıyorum paparaya bi kişi ikna edemedim nasıl ettin ?İtemsatıştan koydum. Adamı ikna ettim paparaya. Tamam dedi. Yolladı. Ama bende değerli skinler falan vardı
Oyunu bıraktım falan dedim. Büyük olduğumu biliyodu. Tamam dedi atim o zaman dedi. Güven verdim sanırım4 yıldır valo hesabı satıyorum paparaya bi kişi ikna edemedim nasıl ettin ?
Yan hesaplar da dolubs oynuyonmu diyen küçük kuzen-yeğenine ne göstereceksin şimdi!