ege001
80+ Silver
Dahası
Birde karakter acan isimler vardi Tomar753 falan
Nerede sattın benimde eski hesap var baya skinli 3 yıldır oynamıyorum satacamLa beyler şaka maka iyi para. Neredeyse 40$.
Aynen 4-5 yıllık hesabın 1200 lira etmesi garip, hiç kasmam o zaman direk birinin 4-5 yıl kastığı hesabı alır keyfime bakarımHesaba değil emeğe üzülüyorum
O da bişe mi 130.000₺ yatırdğım PUBG mobil hesabımı 25.000₺ ye sattımArada Brawl Stars oynardım. 4-5 yıllık hesaptı. Bugün 1200₺’ye satmış bulunmaktayım. Satarken gerçekten bir üzüntü geldi. Gözlerim doldu gibi oldu. Geçer mi? Ve son olarak adam bana Papara’dan attı para. Açıklama falan da yazmadı. Parayı geri çekme ihtimali yok değil mi?
Konu hem eğlence hem de gerçek gibi. Kafanıza göre mesaj yazın.
gelen gideni aratmasın…Üzülüyor insan. Emek de var
Eder seninkide baya. 350 elmas 700₺ miydi neydi. Gider baya pahalıya. İtemsatıştan sattım.Kanka nasıl sattın ben 2 senedir oynamiyorum. 2 sene önce 30k kupa vardı. Baya elmas biriktirdim. Şuan 350 elmas, 3 brawl pass, bir sürü skin falan var. Ben de satmak isterim 500 elmas vardı geçen yükledim istediğim skini alabiliyordum çok garip hissettirdi. Bastım aldım 3-5 tane.
İçindeki önemli. Kupa çok önemli değil20 30k kupa kassam kaça satılır
Mesaj otomatik birleştirildi:
telefon elimden fırladı bozuldu en sonunda
100k da altın var e posta değiştirilebiliyor muEder seninkide baya. 350 elmas 700₺ miydi neydi. Gider baya pahalıya. İtemsatıştan sattım.
İçindeki önemli. Kupa çok önemli değil
Adam değiştirebiliyor. Senin vermene gerek yok. Bu arada hesap dolu dolu maşallah100k da altın var e posta değiştirilebiliyor mu
Hocam bir de asla ama asla önce siz hesabı vermeyin. asla100k da altın var e posta değiştirilebiliyor mu
içindeki derken para kasmadan güzel bi hesap yapılır mı? 7/24 oynansaAdam değiştirebiliyor. Senin vermene gerek yok. Bu arada hesap dolu dolu maşallah
Hocam bir de asla ama asla önce siz hesabı vermeyin. asla