Arama sonuçları: *

1. Jpester

SEÇİMDEN SONRA PC PARÇALARINA ZAM GELİRMİ

hocam bu ülkede hiç birşeyin fiyatı düşmez fiyatlar yükselir yani alıcaksanız alın dün alamadığımız şeyler için pişman oluyoruz.
  2. Jpester

Okul üniforması neden zorunlu olmalı ya da olmamalı?

zorunlu olsun bence mantıklı sonuçta okul düzgün kıyafetler ile dsiplinle gidilmeli, ama üniformalarda güzel olsun yani öyle üniformalar yapıyolar ki yani lgbt bayrağı gibi her renk var formada pantalon hardal sweat yeşil bune biçim formadır siyah sweat yapıp üstüne okul ismini yazarsın...
  3. Jpester

Önce aşık olup sonra sevgili olmak mı yoksa tam tersi mi?

Ben şahsen ilk görüşte aşka inanmıyorum gördüğün her kıza aşık olmazsın beğenirsin ama aşık olamazsın o yüzden en sağlam sürükleyici aşklar genelde çok yakın dostalrından olur yıllardır tanıdığın kişi ile olur 1 kız ve 1 erkek arkadaş olmayı öğrenmeli kızlar gerçi arkadaş kalabiliyor ama...
  4. Jpester

Rgx vandal mı Oni vandal mı

şimdi 100 lira bende işte sürekli para yatırıp alamıyacağım için sizlere sorayım siz ne düşünüyorsunuz diye
  5. Jpester

600vp de zaten 60tl falan bu da düşünüle bilir hocam haklısınız
  6. Jpester

düşünücem biraz daha ya, hepsini rgx'e basmakta mantıklı gelmiyo savaş biletinde ki bıçak fena değil şimdi rgx'e hepsini basınca elimde sadace rgx olucak ama diğer türlü bir bıçağım da olucak.
  7. Jpester

tamam hocam
  8. Jpester

hocam ben düşündüm de 2850vp oyuna atıcam 1775vp ye oni alıp 1000vp ye de savaş biletini almayı düşünüyorum mantıklı mı yoksa tüm parayı rgx'e mi basayım
  9. Jpester

bugün geldi hocam paketlerde set olarak.
  10. Jpester

ya bunu konu dışı paylaşmışım ve bu konuyu silemiyorum ya
  11. Jpester

Arkadaşlar uzun zamandır rgx vandal bekliyordum gelmiyordu bugün marketime rgx gelmiş paketlerde de oni var sizce hangisini alayım rgx mi oni mi
Top Bottom