Neler Yeni

Önce aşık olup sonra sevgili olmak mı yoksa tam tersi mi?

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,559
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Keşke aynı şeyi kardeşlerinize de yapsalar, belkide sen öyle yapmayan bir kıza denk geleceksin ve kızın duyguları oynayacaksın işte o zaman annene güzel dileklerimi ilettiğimi bil.
Tm hcm iletirim muck<3 kaybol*
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanki ben dedim elin gavatıyla ilişkiye gir gidip buluolar kekoyu sora dövüncede savunuolar bişey yapınca karşı geliorlar eee napcan o kadın için kusura bakma ama hata bizde deil

Keşke aynı şeyi kardeşlerinize de yapsalar, belkide sen öyle yapmayan bir kıza denk geleceksin ve kızın duyguları oynayacaksın işte o zaman annene güzel dileklerimi ilettiğimi bil.
Kardeşim yok knk. Bir de sen niye bu kadar dert edindin anlamadım hiç mi kızlara yazmıyorsun sanki benden çok yazdığına eminim.

"Kim namus bekçiliği yapıyorsa bilin ki en namussuz odur."
Nietzsche

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Kardeşim yok knk. Bir de sen niye bu kadar dert edindin anlamadım hiç mi kızlara yazmıyorsun sanki benden çok yazdığına eminim.

Nietzsche
Sen kimsin de bana namussuz diyorsun adam'a bak. Kardeşin olmadığı için bu kadar rahatsın her halde, kızlara yazmadığımı söylemedim kız arkadaşlarım var bak kız arkadaşlarım her konuştuğum kıza flört demiyorum ki 5 yılda 2 sevgilim olmuştur senin gibi saçma sapan şeyler yapmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nietzsche
Bu arada çirkinsin knk eziksin hayatın boyunca hiç bir kız seni sevmeyecek yalnız öleceksin şimdilik eğlen

kraxius

80+ Bronze
boş iş sevgili işi kardeşim kızların kölesi olma boş yani hormonlar yüzünden olur bunlar git asıl ama kızlarla işin olmasın hiç bi kızada para yedirme duygu kölesi olma kendine bak boş iş bunlar.

Marianoly

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Bu konu hala kapanmadı mı ya. Bu arkadaşa söylediğimiz her şey bir kulağından girip diğer kulağından çıkıyor. Bir insanı namusu ile suçlamak zaten asıl namussuzluk örneğidir. Gerçek hayatında forumda ki gibiysen, zaten emin ol bu kafadan çıkana kadar bir tane bile kız arkadaşın olmayacak.

Bu konu hala kapanmadı mı ya. Bu arkadaşa söylediğimiz her şey bir kulağından girip diğer kulağından çıkıyor. Bir insanı namusu ile suçlamak zaten asıl namussuzluk örneğidir. Gerçek hayatında forumda ki gibiysen, zaten emin ol bu kafadan çıkana kadar bir tane bile kız arkadaşın olmayacak.
Ben orda Nietzsche'nin bir sözünü paylaştım herkes üstüne alındı demek ki kendini öyle hissediyor.
Çirkinlerle antrenman yapıp güzellere geçmekmi? Eziğin tekisin,insanların duygularını hiç mi önemsemiyorsun?
Makyavelist bir insanım.
ya kanka senin sevdiğin senide seven biri çıkar ne bu 10 kişiye tek tek teklif edeceğim ya.
Çıkmıyor işte yakışıklı olmadığımdan.
Kardeşim senin mantığını, fikrini, firasetini öpeyim ben ya
Sağ ol knk.

Jpester

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Emirhan Soyupek
Hangisini tercih edersiniz? Ben önce sevgili olup sonra aşık olmayı tercih ederim. Çünkü kime aşık olup açılsam reddediyor bu yüzden aynı anda 10 kızla konuşuyorum. Hepsiyle ilişkimi geliştirip sırayla teklif edicem biri kabul eder herhalde sonra aşık olmayı denerim.

(başlık sınırından dolayı böyle)
Ben şahsen ilk görüşte aşka inanmıyorum gördüğün her kıza aşık olmazsın beğenirsin ama aşık olamazsın o yüzden en sağlam sürükleyici aşklar genelde çok yakın dostalrından olur yıllardır tanıdığın kişi ile olur 1 kız ve 1 erkek arkadaş olmayı öğrenmeli kızlar gerçi arkadaş kalabiliyor ama erkeklerde ben böyle bir şey göremiyorum hemen bir sevgili sevme çabası senin düşünceni doğru bulmadım her kıza çıkma teklifi edilmez doğru kişiyi bulduğuna emin olup ona değer ver onu sev

milenix

80+ Gold
ne kadar rezil bir insansın insan olsan yazdıklarını görünce utanırsın ama yok gidip başkasına ahlaksız diye hitap et bunca iğrenç şeyi söyleyek Allah annene-babana sabır versin bu kafadan çıkmadığın sürece yalnız ölürsün mutluluğuda hakketmiyorsun

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram