mutsuz1adam
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk hepsi okuldan değil zaten çoğu arkadaşımın arkadaşı falan yani uzaktan da olsa yazıyorum. O yüzden sıkıntı olmaz bence.okulda sapık diye ismin çıkarsa şaşma en son bunu birisi bizim sınıftan yapmıştı komalık etmiştim.
Senin tuzun kuru konuşması kolay benim de beni sevecek kız olsa böyle düşünürdüm yapıcak bişey yok.İğrenç birisin. Aşk kavramı ne onu bilmeyecek kadar cahil birisin. Evet benim sevdiğim kişi benim için 10/10 değil,/10 birisi. Lütfen bu işleri bırak. Her şey tip ile olmuyor, sen şimdi gidip dünyada kabul görmüş, herkesin gözünde güzel biri ile evlensen fakat bir birinize hiç uyuşmazsanız ne yapacaksın ?
Hayat buna zorluyor.Lan iyimisin sen 15 yaşındasın anladık ergensin de bu kadar değil lan 10 kişi çirkinlerde antrenman yapıp diğerlerine geçeceğim ne ? Yani daha iğrenç bir düşünce görmedim knk seni görmedim ama çok çirkinsin anladım inşaallah o 10 kız da sana postayı koyar da gönderir alt üst olursun bidaha kendine gelemezsin. Hiç mi kız kardeşin yok lan biri benim kardeşime şöyle bir şey yaşatsa doğduğuna pişman ederim umarım seni de bir güzel pataklarlar daha ne diyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Değil misin lann?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yakışıklı değilsin knk ömrün boyunca hiç bir kız ile konuşamayacaksın.