Neler Yeni

Önce aşık olup sonra sevgili olmak mı yoksa tam tersi mi?

okulda sapık diye ismin çıkarsa şaşma en son bunu birisi bizim sınıftan yapmıştı komalık etmiştim.
Knk hepsi okuldan değil zaten çoğu arkadaşımın arkadaşı falan yani uzaktan da olsa yazıyorum. O yüzden sıkıntı olmaz bence.
İğrenç birisin. Aşk kavramı ne onu bilmeyecek kadar cahil birisin. Evet benim sevdiğim kişi benim için 10/10 değil, ♾️/10 birisi. Lütfen bu işleri bırak. Her şey tip ile olmuyor, sen şimdi gidip dünyada kabul görmüş, herkesin gözünde güzel biri ile evlensen fakat bir birinize hiç uyuşmazsanız ne yapacaksın ?
Senin tuzun kuru konuşması kolay benim de beni sevecek kız olsa böyle düşünürdüm yapıcak bişey yok.
Lan iyimisin sen 15 yaşındasın anladık ergensin de bu kadar değil lan 10 kişi çirkinlerde antrenman yapıp diğerlerine geçeceğim ne ? Yani daha iğrenç bir düşünce görmedim knk seni görmedim ama çok çirkinsin anladım inşaallah o 10 kız da sana postayı koyar da gönderir alt üst olursun bidaha kendine gelemezsin. Hiç mi kız kardeşin yok lan biri benim kardeşime şöyle bir şey yaşatsa doğduğuna pişman ederim umarım seni de bir güzel pataklarlar daha ne diyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değil misin lann?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yakışıklı değilsin knk ömrün boyunca hiç bir kız ile konuşamayacaksın.
Hayat buna zorluyor.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Knk hepsi okuldan değil zaten çoğu arkadaşımın arkadaşı falan yani uzaktan da olsa yazıyorum. O yüzden sıkıntı olmaz bence.

Senin tuzun kuru konuşması kolay benim de beni sevecek kız olsa böyle düşünürdüm yapıcak bişey yok.

Hayat buna zorluyor.
Ya knk herkesin sevgilisi mi var ben anlamadım ki hiç olmaması daha iyi bence

Pazardan karpuz seçer gibi kız seviyorsun hiç bı mantığı yok

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Senin var mi desem var diyceksin sonra sevgili önemli degil diyorsun benim de sevilmeye sevmeye hakkim yok mu ölene kadar yalniz mi kalmak zorundayım.
Kimse sana ömrünün sonuna kadar yalnız kal demiyor , 15 yaşında nedir bu kız sevdan. Tamam yanında birisini istiyor olabilirsin ama bu şekilde yaparak hem gülünç duruma düşüyorsun hemde bu şekilde bir ilişki yapsan bile max 1 ay sürer. Sana tavsiyem kendini bu kadar kasma dünyanın sonu değil daha 15 yaşındasın , kendine çeki düzen ver , çirkinim diye ağlamak yerine biraz kendine bak bakım yap kendine ne bileyim saç stilini değiştir , imkanın varsa spora başla. Zaten daha sonrasında sen kızların peşinden değil onlar senin peşinden koşar. Ayrıca sevmediğin birisiyle sevgili olup sonradan aşık olma işini unut , tam ergence hareket.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

Receb İvedik

80+ Bronze
olm adamın her konusu nerdeyse troll gibi troll değilsen eğer büyük geçmiş olsun sana

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Vasat insan.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kısaca pezevenk olmak istiyorum diyorsun.

Mantıken bu mesaja uyarı atılmaması gerekiyor çünkü insanın bir özelliğini yüzüne vurmuş bulunmaktayım. Hakaret değil, kendisinde özelliği belirtiyorum.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,559
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Güzel taktik hcm denenir 😋

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Hangisini tercih edersiniz? Ben önce sevgili olup sonra aşık olmayı tercih ederim. Çünkü kime aşık olup açılsam reddediyor bu yüzden aynı anda 10 kızla konuşuyorum. Hepsiyle ilişkimi geliştirip sırayla teklif edicem biri kabul eder herhalde sonra aşık olmayı denerim.

(başlık sınırından dolayı böyle)
10 kişiyle konuşuyorsan hepsine mi aşık olcan knk

Top Bottom