Neler Yeni

Önce aşık olup sonra sevgili olmak mı yoksa tam tersi mi?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Zihniyetine...
Bro, bak aşk dediğin şey sadece tip ile olacak bir şey değil anlayın artık şunu. Sevmediğin biri ile nasıl sevgili olabilirsin kafam almıyor. Kimsenin sana bakmama nedenini anlıyorum sohbetin muhtemelen sarmıyordur, kızlar sadece tipe bakmıyor, sosyal olman gerek, mesafeli davranman gerek, (mahalldeki keko çocuklardan 100x daha yakışıklıyımdır benden çok o çocukların etrafında kızlar dönüyor nedeni ise gayet açık)
Sana verebileceğim öneriler;
10 kıza yazman hiç bir işe yaramaz, yazmayı geçtim direk yazma, dışarıdan edinmeye çalış kendi kafa dengin olan kişiler ile daha çok konuşmaya çalış, girişken ol, yabani olma.

Bak şu da var sen aşkı oyuncak sanıyorsun, aşk dediğin şey böyle bir şey değil, nasıl olduğunu anlayamazsın kendi isteğin ile gerçekleşebilecek bir şey değil. Tanımadığın birine aşık olamazsın, muhtemelen güzelliğine kapılmışsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapacağın ilişki Max 1 hafta sürecek bilmeni isterim.

Zihniyetine...
Bro, bak aşk dediğin şey sadece tip ile olacak bir şey değil anlayın artık şunu. Sevmediğin biri ile nasıl sevgili olabilirsin kafam almıyor. Kimsenin sana bakmama nedenini anlıyorum sohbetin muhtemelen sarmıyordur, kızlar sadece tipe bakmıyor, sosyal olman gerek, mesafeli davranman gerek, (mahalldeki keko çocuklardan 100x daha yakışıklıyımdır benden çok o çocukların etrafında kızlar dönüyor nedeni ise gayet açık)
Sana verebileceğim öneriler;
10 kıza yazman hiç bir işe yaramaz, yazmayı geçtim direk yazma, dışarıdan edinmeye çalış kendi kafa dengin olan kişiler ile daha çok konuşmaya çalış, girişken ol, yabani olma.

Bak şu da var sen aşkı oyuncak sanıyorsun, aşk dediğin şey böyle bir şey değil, nasıl olduğunu anlayamazsın kendi isteğin ile gerçekleşebilecek bir şey değil. Tanımadığın birine aşık olamazsın, muhtemelen güzelliğine kapılmışsın.

Yapacağın ilişki Max 1 hafta sürecek bilmeni isterim.
Böyle konuşanlar da yanında 10/10dan aşağı kız gezdirmiyor nedense. aynen kanka güzellik önemli değil.
Ben de yakışıklı olsaydım her kız istemeden yazsa bu yola girmezdim yapacak bir şey yok.

Mehmetcan_kok_3449

80+ Bronze
Arabam yok olsa zaten her türlü kız düşürürdüm. Şuan zaten snapchatten 10 tane kız var yazdığım hepsi de ortalama altı tipte bunlar da reddederse artık pes edeceğim.
Kardeşim ne yaşıyorsun 15 yaşındasın daha ergenlik çağındasın ama sana bi abi tavsiyesi vereyim aşk diye bir şey yok maalesef sen kendince bunlar "ortalama altı tipte bunlar da reddederse artık pes edeceğim" diyorsun da ortalamanın üstü de olsalar bile seninle beraber iken asla seni sevmeyecekler başka biri çıkacak ve bir bakmışsın yanında ki kız yok olmuş çünkü bu böyledir ta ki gerçek sevgiyi bulana kadar böyle olacak

Böyle konuşanlar da yanında 10/10dan aşağı kız gezdirmiyor nedense. aynen kanka güzellik önemli değil.
Ben de yakışıklı olsaydım her kız istemeden yazsa bu yola girmezdim yapacak bir şey yok.
İnan bana arkadaş haklı, aşk öyle bir şey değil zaten aşkın olduğuna ben inanmıyorum. kaç kere aldatıldığımı, kaç defa terk edildiğini ben bile bilmiyorum o derece evet dış görünüş önemli ama yakışıklılık güzellik diye bir kavram yok güzellik vs herkese göre göreceli bir şeydir sana güzel görünen kişi bana güzel olmayabilir ve şunu söylemek istiyorum sen sanıyorsun ki kızlar sadece dış görünüşe bakıyor "bu çocuk çok yakışıklı hemen evleneyim bu çocukla" demiyorlar sen kendini geliştirmediğin sürece değil dünya güzeli o ortalama altı tipte ki kız bile bakmaz sana

Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,852
İsim
Oğuz
sew :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Lan iyimisin sen 15 yaşındasın anladık ergensin de bu kadar değil lan 10 kişi çirkinlerde antrenman yapıp diğerlerine geçeceğim ne ? Yani daha iğrenç bir düşünce görmedim knk seni görmedim ama çok çirkinsin anladım inşaallah o 10 kız da sana postayı koyar da gönderir alt üst olursun bidaha kendine gelemezsin. Hiç mi kız kardeşin yok lan biri benim kardeşime şöyle bir şey yaşatsa doğduğuna pişman ederim umarım seni de bir güzel pataklarlar daha ne diyebilirim

Knk arkamdan çok sapık falan derler diye korkuyorum o yüzden şuanlık 10 tane yeter ilerde arttırabilirim.
Değil misin lann?

Yakışıklı değilsin knk ömrün boyunca hiç bir kız ile konuşamayacaksın.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İğrenç birisin. Aşk kavramı ne onu bilmeyecek kadar cahil birisin. Evet benim sevdiğim kişi benim için 10/10 değil, ♾️/10 birisi. Lütfen bu işleri bırak. Her şey tip ile olmuyor, sen şimdi gidip dünyada kabul görmüş, herkesin gözünde güzel biri ile evlensen fakat bir birinize hiç uyuşmazsanız ne yapacaksın ?

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
En mantıklısı önce çocuk yapmak sonra evlenmek sonra boşanmak daha sonra aşık olmak.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dostum ne yaşıyorsun? Aşık değilsen sevgili de olma.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
Fatih
Guldum bugun de.

Megan

80+ Silver
Zaten önce çirkinlerde antreman yapıp sonra güzellere geçeceğim.

Arabam yok olsa zaten her türlü kız düşürürdüm. Şuan zaten snapchatten 10 tane kız var yazdığım hepsi de ortalama altı tipte bunlar da reddederse artık pes edeceğim.

hayatım boyunca yalnız mı kalayım.
Çirkin güzel diyorsun yaşın zaten belli. Sen birini bile haketmiyorsun onların. Ergenliğe yeni girmişsin ne aşkından bahsediyorsun eğlence arıyorsun kendine

KlausM

80+ Silver
okulda sapık diye ismin çıkarsa şaşma en son bunu birisi bizim sınıftan yapmıştı komalık etmiştim.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Az önce ne okudum a.m.k

• Beğen