mutsuz1adam
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler.Vasat insan.
Sağ ol tavsiyen için.knk kusura bakma da cok ezikce bir hareket
Olabilir.Rezilsin.
Bol şans.Güzel taktik hcm denenir![]()
Keşke troll olsa da normal bir hayatım olsaydı dostum.olm adamın her konusu nerdeyse troll gibi troll değilsen eğer büyük geçmiş olsun sana
Ayıp oluyo.Kısaca pezevenk olmak istiyorum diyorsun.
Mantıken bu mesaja uyarı atılmaması gerekiyor çünkü insanın bir özelliğini yüzüne vurmuş bulunmaktayım. Hakaret değil, kendisinde özelliği belirtiyorum.
Üzüldüm knk. Uğraşmazsan olmaz.Yok olmadı olmayacakda xd
Yok sadece birine. İnsanlar niye anlamıyo ki illaki konuştukça seversin yani değil mi.10 kişiyle konuşuyorsan hepsine mi aşık olcan knk
Denerim.Kimse sana ömrünün sonuna kadar yalnız kal demiyor , 15 yaşında nedir bu kız sevdan. Tamam yanında birisini istiyor olabilirsin ama bu şekilde yaparak hem gülünç duruma düşüyorsun hemde bu şekilde bir ilişki yapsan bile max 1 ay sürer. Sana tavsiyem kendini bu kadar kasma dünyanın sonu değil daha 15 yaşındasın , kendine çeki düzen ver , çirkinim diye ağlamak yerine biraz kendine bak bakım yap kendine ne bileyim saç stilini değiştir , imkanın varsa spora başla. Zaten daha sonrasında sen kızların peşinden değil onlar senin peşinden koşar. Ayrıca sevmediğin birisiyle sevgili olup sonradan aşık olma işini unut , tam ergence hareket.