Neler Yeni

Önce aşık olup sonra sevgili olmak mı yoksa tam tersi mi?

Teşekkürler.
knk kusura bakma da cok ezikce bir hareket
Sağ ol tavsiyen için.
Olabilir.
Güzel taktik hcm denenir 😋
Bol şans.
olm adamın her konusu nerdeyse troll gibi troll değilsen eğer büyük geçmiş olsun sana
Keşke troll olsa da normal bir hayatım olsaydı dostum.
Kısaca pezevenk olmak istiyorum diyorsun.

Mantıken bu mesaja uyarı atılmaması gerekiyor çünkü insanın bir özelliğini yüzüne vurmuş bulunmaktayım. Hakaret değil, kendisinde özelliği belirtiyorum.
Ayıp oluyo.
Yok olmadı olmayacakda xd
Üzüldüm knk. Uğraşmazsan olmaz.
10 kişiyle konuşuyorsan hepsine mi aşık olcan knk
Yok sadece birine. İnsanlar niye anlamıyo ki illaki konuştukça seversin yani değil mi.
Kimse sana ömrünün sonuna kadar yalnız kal demiyor , 15 yaşında nedir bu kız sevdan. Tamam yanında birisini istiyor olabilirsin ama bu şekilde yaparak hem gülünç duruma düşüyorsun hemde bu şekilde bir ilişki yapsan bile max 1 ay sürer. Sana tavsiyem kendini bu kadar kasma dünyanın sonu değil daha 15 yaşındasın , kendine çeki düzen ver , çirkinim diye ağlamak yerine biraz kendine bak bakım yap kendine ne bileyim saç stilini değiştir , imkanın varsa spora başla. Zaten daha sonrasında sen kızların peşinden değil onlar senin peşinden koşar. Ayrıca sevmediğin birisiyle sevgili olup sonradan aşık olma işini unut , tam ergence hareket.
Denerim.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,988
İsim
Mert Metshi
Birine asik olursun o da sana asik olur ve sevgili olursunuz. Sen sadece sevgili ariyorsun sevdigin falan yok, bu yasta sevgiliye de ihtiyacın yok.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ne diyeyim ki. Bildiğini okuyacaksın değil mi ?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Teşekkürler.

Sağ ol tavsiyen için.

Olabilir.

Bol şans.

Ayıp oluyo.

Yok sadece birine. İnsanlar niye anlamıyo ki illaki konuştukça seversin yani değil mi.

Denerim.
Vakit kaybı tamamen

uğraşmak yerine CS 1.6 atabilirim mesela 🧐

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,559
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Teşekkürler.

Sağ ol tavsiyen için.

Olabilir.

Bol şans.

Ayıp oluyo.

Denerim.
Adam en doğrusunu yapıor ben hak verirorum milletin dediğini boşver sen devam et belki sevgili yaparsın kızlarda aynı şeyi yapmıormu ztn anasını satim

Adam en doğrusunu yapıor ben hak verirorum milletin dediğini boşver sen devam et belki sevgili yaparsın kızlarda aynı şeyi yapmıormu ztn anasını satim
Evet ya. Şuan kızların tek aktivitesi günde 15 farklı erkekle flörtleşmek. Aynısını ben yapınca rezil bir insan oluyorum. Sağ olun hak verdiğiniz için.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,559
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Evet ya. Şuan kızların tek aktivitesi günde 15 farklı erkekle flörtleşmek. Aynısını ben yapınca rezil bir insan oluyorum. Sağ olun hak verdiğiniz için.
Ya 3 kişi aynı anda kabul ederse o zmn napcan bu sefer yani pezevenk dien elemana katılırım yani kusura bakma xd

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Öyle yapan kızları zaten akşam haberlerinde izliyoruz.

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Ayıp olmuyor. Bu işler dalga sebebi değil. Karşısındaki kişiyi duygularıyla sevmeyen her kişi böyledir. Karşınızdakine saygınız olmalı. Bu zamana kadar sevdiklerin seni sevmedilerse doğru kişi değillerdir.
adam haklı beyler

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Evt hemde zevkle izliom ha ha ha .d
Keşke aynı şeyi kardeşlerinize de yapsalar, belkide sen öyle yapmayan bir kıza denk geleceksin ve kızın duyguları oynayacaksın işte o zaman annene güzel dileklerimi ilettiğimi bil.

Top Bottom