bi girip oniye bakacağım 2 3 dk ya dönerimhocam ben düşündüm de 2850vp oyuna atıcam 1775vp ye oni alıp 1000vp ye de savaş biletini almayı düşünüyorum mantıklı mı yoksa tüm parayı rgx'e mi basayım
şahsen pek beğenmedim hissiyatı kötü gibi duruyor ben olsam parayı rgx e basardım bende rgx bekliyodum ejder geldi ejder aldımbi girip oniye bakacağım 2 3 dk ya dönerim
düşünücem biraz daha ya, hepsini rgx'e basmakta mantıklı gelmiyo savaş biletinde ki bıçak fena değil şimdi rgx'e hepsini basınca elimde sadace rgx olucak ama diğer türlü bir bıçağım da olucak.şahsen pek beğenmedim hissiyatı kötü gibi duruyor ben olsam parayı rgx e basardım bende rgx bekliyodum ejder geldi ejder aldım
rgx ne kadar ki? şimdi 2850vp alsan en az 400vp falan kalıcak batllepass de bıçağa geldiğin zaman da battlepass alırsın 600vp ekleyipdüşünücem biraz daha ya, hepsini rgx'e basmakta mantıklı gelmiyo savaş biletinde ki bıçak fena değil şimdi rgx'e hepsini basınca elimde sadace rgx olucak ama diğer türlü bir bıçağım da olucak.
hesabımda sadece guardian ve buldogg da skin yok battle pass alinir mi sence sadece onlar için şuan hesapta 540vp vardüşünücem biraz daha ya, hepsini rgx'e basmakta mantıklı gelmiyo savaş biletinde ki bıçak fena değil şimdi rgx'e hepsini basınca elimde sadace rgx olucak ama diğer türlü bir bıçağım da olucak.