Arama sonuçları: *

1. Just

Arkadaşla ne yapılır?

Senin korkmaman lazım ama
  2. Just

Arkadaşla ne yapılır?

Baş başa iyidir.
  3. Just

Yarın büyük ihtimalle dayak yiyeceğim

İyi bari hocam. Bizde sizi öldü zannettik.
  4. Just

Süt içmek ostrojen hormonu mu salgılar

İnekten süte östrojen geçiyor diye biliyorum. İnsanda salgılama artar mı ondan emin değilim. 1678739569 Hocan abartmış bence. Sporla uğraşan neredeyse herkes shake yaparken süt kullanıyor. Veya gün içerisinde süt tüketiyor. Anlamadım nedenini.
  5. Just

Süt içmek ostrojen hormonu mu salgılar

Östrojen var doğru.
  6. Just

Sicilini umursadığını sanmam
  7. Just

sınıfta zorba var

Hocam siz zaten şuan aklımda tuna tavus gibi canlandiniz 1-2 konuda denk geldim size harbiden öyle canlandı.
  8. Just

sınıfta zorba var

Çocuğu itiyon hareket etmiyor 🗿 gibi
  9. Just

sınıfta zorba var

Her sınıfta vardır böyle insan. Bunları dövmemek günah.
  10. Just

Hiç zannetmiyorum. Böyle okulda falan dalarsa kaybedeceğin ama çok da dayak yemeyeceğin bir şekilde dövüş olmazsa. Zaten hem okul ceza verir en kötü darp raporu alırsın diyeceğim ama ceza sistemi malum imza atar çıkar.
  11. Just

Aileni kat işin içine boşuna bekleme hocalarını. Böyle insanlar hiçbir laftan anlamaz. O 15 kişiden de dayak yeme. Kaç tane kemiğin kırılabilir. Öyle 2-3 vurup gidecekler zannetme. Böyle insan çok var biraz zor işin. 1678718274 Bir şeyden korkacaklarını zannetmiyorum. Ya orta yolu bulmanız...
  12. Just

sınıfta zorba var

Bizim sınıfta bi eleman vardı. Boksa gidiyom diye rastgele geçen birine boks yapar gibi vuruyodu. Birinin tersine geldi suratına bi yumruk yedi. Bir daha öyle artistlik yapamadı.
  13. Just

sınıfta zorba var

Sende onu dövüp gülersin
  14. Just

kedimle köpeğim nasıl anlaştırabilirim

Hocam uyutup mu koklatacan? Varsa köpeğin yattığı battaniye minder falan kediye götür ama böyle üstüne gitme yere koy kendi gelsin. 1678714141 Keşke yavruyken yapsaydınız. Daha kolay oluyor öyle.
  15. Just

Hayvanların Birbiriyle Tanışması: Yüz yüze tanışma gerçekleşmeden önce, kedinin kokusunun köpeğe, köpeğin kokusunun da kediye tanıtılması önemli bir faktör olacaktır. Böylece ilk karşılaşmalarında birbirlerini önceden tanıyor olacaklar ve tanıdık gelen koku, tehdit hissini azaltacaktır...
  16. Just

Fetöcü kedi 1678713782 Hocam şöyle bir şey buldum ne dersiniz? Fakat yaradılışları bakımından bazı ırklarda ne yazık ki kedilerle dostluk kurulması pek mümkün gözükmüyor. Bunları şöyle sıralayabiliriz: Rottweiler Boxer Jack Russel Doberman Terrier Özellikle av köpekleri kedinin hareketlerini...
  17. Just

sınıfta zorba var

Aman hocam dikkat et böyle kişiler bir daha uğraşmasın sizle diye disiplinlik olma.
  18. Just

sınıfta zorba var

Milli eğitim bakar anca. Ama umurlarında olur mu emin değilim.
  19. Just

sınıfta zorba var

Hocam bende bunu anlamıyorum bu okulun hocaları veya müdürleri ne işe yarıyor? Biz bu insana benzeyen mahlukatları çekmek zorunda mıyız? Bizimde vardı aynen bu anlattığın gibi birisi gittim müdüre dedim hocam ya uyarın bunu ya da benim sınıfı değiştirin ! Bir daha yapamadı. 1678709190...
  20. Just

😂 . Aga kusura bakma güldüm ama paranı nasıl çalıyor?
Top Bottom