Neler Yeni

sınıfta zorba var

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Erdem can
beyler bizim sınıfta bı cocuk var arkadaslarıma falan vuruyo bana vuramıyo da yinede sinir oluyorum arkadaşlara vurduğundan. Obez bişey zaten ben bunu yarın dövim mi arkadaslarıma vurma niyetine.
uyarıdan felan anlamaz bu angutlar bunları dövmek gerek ortaokul da sırf boksla ilgileniyorum diye bir dana sürekli bana sarardı 8. sınıfta ağzını yüzsünü kırıp darp raporu karakol baya uğraşmıştım diyeceğim o ki olay farklı yerlere evrilebiliyor

sefilihtiyar

80+ Bronze
Bizim sınıfta bi eleman vardı. Boksa gidiyom diye rastgele geçen birine boks yapar gibi vuruyodu. Birinin tersine geldi suratına bi yumruk yedi. Bir daha öyle artistlik yapamadı.
bizim sınıfı da pek anlamıyorum gelse bana yapsa o hareketleri şimdiye coktan dövmüstüm 1 kez yaptı onda da itmiştim öyle düşmüştü

QWuiet

80+ Bronze
beyler bizim sınıfta bı cocuk var arkadaslarıma falan vuruyo bana vuramıyo da yinede sinir oluyorum arkadaşlara vurduğundan. Obez bişey zaten ben bunu yarın dövim mi arkadaslarıma vurma niyetine.
Bizdede var bitane adanalı arkasına güveniyo perma yedim birdaha yemek istemiyorum yoksa .

Omnissiah

80+ Bronze
dostum ben ergen iken obez çocuk bendim ama dayak yiyen kişide bendim. Şimdi tam tersi olmuş dolayısı ile yerinde olsam bahsettiğin kişiyi tek yumrukla teksasa yollardım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,068
Üyeler
166,687
Son üye
Xryna
Top Bottom