evet daha onceden bırcok kez alsat yaptımhesapta seçkin var mı ve lv in 0 dan büyük mü birde 1 hafta bekleme süresini geçtin mi
steam destege ulas kafa rahat hemen cozersinsteamde trade yapamıyorum ıtemım csfloatta satıldı ancak kabul edemıyorum sebebinide gostermıo
kullanmadım bayadır csfloatı kullanıyorumSon zamanlarda steam marketi kullandın mı bazen kullanmayınca trade izin vermiyor ya steam bakiyesi yükle diyor yada steam marketi kullan diyor
steam destege ulas kafa rahat hemen cozersin
İstersen bi dene benim yan hesaplarda oluyordu haftalık dropları biriktirip ana hesaba atamıyordum steam bakiyesini kullanınca düzeldikullanmadım bayadır csfloatı kullanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüledestek bunu diyo
ne yapmalıyımİstersen bi dene benim yan hesaplarda oluyordu haftalık dropları biriktirip ana hesaba atamıyordum steam bakiyesini kullanınca düzeldi
Hesabında steam bakiyesi varsa oyun vs. satın al yada cs2de oyunun sattığı sticker tarzı şeylerden al. Mesela ben terminalden öıkan m4 skini almıştım açılmıştıne yapmalıyım
Hesabında steam bakiyesi varsa oyun vs. satın al yada cs2de oyunun sattığı sticker tarzı şeylerden al. Mesela ben terminalden öıkan m4 skini almıştım açılmıştı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ya da trade atarken çıkan hatanın fotosunu atar mısın bi bakayım
adımı deıgsmısdım kac saat olur banprofil fotografını veya adını degistirdiysen kısa süreli ban atabiliyor
3 4 saat
Steamde birine trade atmayı denesene bi oradaki hataya bakalım