Machenike G1 Tri-mode iade etmeye değer mi ?

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
703
Bütçe
2000
Selamlar dostlar

31 ağustos tarihinde satın almış olduğum Machenike G1 Tri-Mode bana yeterli gayet fakat jiroskop olayı beni cezbediyor ilk olarak sorum bu jiroskop nedir tam olarak kolu hareket ettirdiğimde oyunda örneğin karakterin kafası baktığı yer veya vuruş hareketleri vs yapılıyor mu playstation 5 kolu gibi hareketli bir olay mı var ben bilgisayarda kullanacağım bütçe 1.5kydı ama 2k olarak düzeltebilirim max olarak bunu iade etmeme değer mi ek olarak benim kol şarj hızlı bitiyor gibi ve şarj göstergesi normalde xbox kollarında 1. kişi 2. kişi olarak gözüken ışıklarda 4 seçenek var hepsi yanıyorsa 100 biri sönükse 75 ikisi sönükse 50 olarak anlaşılıyor ama benim kol sürekli 100 olarak gözüküyor bir süre oynadıktan sonra yaklaşık düz hesap 1 2 saat falan yanıp sönmeye başlıyor bir süre sonra kapanıyor + olarak alanı kısa yani kasayla aramda 1 metre bile yok arkası bana dönük zaten kol rahat bir açıda durduğumda (ucu yere bakıyor yani) kasıyor felaket pingli davranıyor ben bastıktan baya bir gecikmeyle algılıyor buda beni gerçekten sinir ediyor geçen arkadaşımda pes atarken kasayla aramda 1.5 metre falan vardı arkama yaslandığımda kasıyor görmüyor öne eğildiğimde kolum yere doğruysa eğer yine kasıyor illa masanın üzerinde tutmam gerekiyor bu durumda beni fazlasıyla sinir ediyor kesinlikle

Asıl soruya gelecek olursak eğer ben bunu yarın iade işlemini gerçekleştireceğim o süre zarfında sizden istediğim şey kaliteli bir gamepad önerisi bu koldan daha iyisi titreşimi ve jiroskop özelliği (hareket özelliği artık ne deniyorsa ona) varsa tadından yenmez ve kablosuz olması kesinlikle önceliğimdir şimdiden önerileriniz için teşekkür ediyorum iyi akşamlar iyi forumlar iyi dersler

up up

Jiroskop aslında çok kullanılan bir özellik değil yarış oyunlarında veya spesifik hikayeli oyunlarda kullanılabiliyor heavy rain gibi o yüzden PC için aslında çok önemli bir özellik değil ha tabi şu da var seviyorsan bu özelliği kullanmak istiyorsan al önerim Gamesir Nova 2 Lite olur sana biraz daha para çıkarsan ama gamesir super nova öneririm ama çıkamazsan da Nova 2 Lite seni üzmez

Jiroskop aslında çok kullanılan bir özellik değil yarış oyunlarında veya spesifik hikayeli oyunlarda kullanılabiliyor heavy rain gibi o yüzden PC için aslında çok önemli bir özellik değil ha tabi şu da var seviyorsan bu özelliği kullanmak istiyorsan al önerim Gamesir Nova 2 Lite olur sana biraz daha para çıkarsan ama gamesir super nova öneririm ama çıkamazsan da Nova 2 Lite seni üzmez
hocam zaten oynadığım oyunlar öyle hikayeli veya yarış oyunları birde arada pes oynuyorum kardeşimle veya arkadaşımla onun harici zaten forza 5 god of war oynuyorum şuan god of war sonrası resident evil geçmeyi düşünüyorum sonrasında kafama ne eserse onu oynamayı düşünüyorum ek makro tuşlarına ihtiyacım yok sadece kablosuz olsun kablosuz mesafesi 2 metre olsa kafi titreşimi olsun birde jiroskop olsa yeterlidir bana göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde hocam link varsa atabilir misiniz rica etsem benim tarayıcı google mapste kaliteli görüntü elde edebilmek adına united states üzerinden olduğu için gamesir kendi sitesi çıkıyor önerdiğiniz modelleri bana atabilirseniz daha iyi olur

hocam zaten oynadığım oyunlar öyle hikayeli veya yarış oyunları birde arada pes oynuyorum kardeşimle veya arkadaşımla onun harici zaten forza 5 god of war oynuyorum şuan god of war sonrası resident evil geçmeyi düşünüyorum sonrasında kafama ne eserse onu oynamayı düşünüyorum ek makro tuşlarına ihtiyacım yok sadece kablosuz olsun kablosuz mesafesi 2 metre olsa kafi titreşimi olsun birde jiroskop olsa yeterlidir bana göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde hocam link varsa atabilir misiniz rica etsem benim tarayıcı google mapste kaliteli görüntü elde edebilmek adına united states üzerinden olduğu için gamesir kendi sitesi çıkıyor önerdiğiniz modelleri bana atabilirseniz daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,141
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri