Neler Yeni

kedimle köpeğim nasıl anlaştırabilirim

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,586
İsim
uwu
ev köpeği ve ev kedim var ikisinide çok seviyorum köpeği sonradan aldık önce kedimle beraber yatar beraber derslere çalışırdık ama köpek geldi geleli bna ufak çaplı saldırıyo ve bn alıştıramadım bir birlerine cinslerinide tam bilmiyorum köpek shiva ve terrier kırması

bide kedim paramı çalıyo bi türlü çözüm bulamadım

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,574
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
Oğuz
Parayı saklamayı düşündün mü ? Nasıl çalıyor paranı UJNFSGUNSDUGDS

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,586
İsim
uwu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
😂 . Aga kusura bakma güldüm ama paranı nasıl çalıyor?
Kapakları fln acıyo bn bazen kıyafet dolabımı açık unutuyorum içine giriyo
15/20dk öncede kasadaki psuya tırnağını sıkıştırmış bagriyodu ********
Ekteki şeyden korkar yaklaşmaz diye aldım kulagını kemirmiş bide köpegin mamasını yemiş şu an kedi odamda köpegi salona koydum aliştkramadim amcam köpekle kazı alıştırdı bn daha kediyi alıştıramadim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha yeni farkettim mesajlar sansürleniyormuş 😂

Ekler

• IMG_20230313_160809.jpg
    IMG_20230313_160809.jpg
    1.4 MB · Hit: 26

Just

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Veysel
Discord
Jvst#3777
Hocam o kedi gizli ajan olabilir dikkat edin
Fetöcü kedi

ev köpeği ve ev kedim var ikisinide çok seviyorum köpeği sonradan aldık önce kedimle beraber yatar beraber derslere çalışırdık ama köpek geldi geleli bna ufak çaplı saldırıyo ve bn alıştıramadım bir birlerine cinslerinide tam bilmiyorum köpek shiva ve terrier kırması

bide kedim paramı çalıyo bi türlü çözüm bulamadım
Hocam şöyle bir şey buldum ne dersiniz?

Fakat yaradılışları bakımından bazı ırklarda ne yazık ki kedilerle dostluk kurulması pek mümkün gözükmüyor. Bunları şöyle sıralayabiliriz:
  • Rottweiler
  • Boxer
  • Jack Russel
  • Doberman
  • Terrier
Özellikle av köpekleri kedinin hareketlerini hedef olarak algılar ve avlanma dürtüleri tetiklenir. Bu sebeple bu ırklarla kedilerin aynı ortamda yaşaması tavsiye edilmiyor.
Böyle yazıyor ama sizin kedi yaklaşmıyor gibi.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
Oğuz
Bu arada şaka maka kedilerin çoğu böyle. Çok uysal olanlar da var ama yaramaz olanlar çok dehşet oluyor. Abimde de sarman var pc kablolarını kemiriyor, bitkileri yiyor, koltukları tırmalıyor, bağırarak koşuyor vs.

Just

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Veysel
Discord
Jvst#3777
Fetöcü kedi

Hocam şöyle bir şey buldum ne dersiniz?

Fakat yaradılışları bakımından bazı ırklarda ne yazık ki kedilerle dostluk kurulması pek mümkün gözükmüyor. Bunları şöyle sıralayabiliriz:
  • Rottweiler
  • Boxer
  • Jack Russel
  • Doberman
  • Terrier
Özellikle av köpekleri kedinin hareketlerini hedef olarak algılar ve avlanma dürtüleri tetiklenir. Bu sebeple bu ırklarla kedilerin aynı ortamda yaşaması tavsiye edilmiyor.
Böyle yazıyor ama sizin kedi yaklaşmıyor gibi.
  • Hayvanların Birbiriyle Tanışması: Yüz yüze tanışma gerçekleşmeden önce, kedinin kokusunun köpeğe, köpeğin kokusunun da kediye tanıtılması önemli bir faktör olacaktır. Böylece ilk karşılaşmalarında birbirlerini önceden tanıyor olacaklar ve tanıdık gelen koku, tehdit hissini azaltacaktır.

• Hayvanların Birbiriyle Tanışması: Yüz yüze tanışma gerçekleşmeden önce, kedinin kokusunun köpeğe, köpeğin kokusunun da kediye tanıtılması önemli bir faktör olacaktır. Böylece ilk karşılaşmalarında birbirlerini önceden tanıyor olacaklar ve tanıdık gelen koku, tehdit hissini azaltacaktır.
Bence bunu bir deneyin

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,586
İsim
uwu
Bu arada şaka maka kedilerin çoğu böyle. Çok uysal olanlar da var ama yaramaz olanlar çok dehşet oluyor. Abimde de sarman var pc kablolarını kemiriyor, bitkileri yiyor, koltukları tırmalıyor, bağırarak koşuyor vs.
bizimki koltuğun altını yırtmış içine giriyodu ya

Bence bunu bir deneyin
önerdiğiniz hayvan için uyku hapı varmı?

Just

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Veysel
Discord
Jvst#3777
bizimki koltuğun altını yırtmış içine giriyodu ya

önerdiğiniz hayvan için uyku hapı varmı?
Hocam uyutup mu koklatacan? Varsa köpeğin yattığı battaniye minder falan kediye götür ama böyle üstüne gitme yere koy kendi gelsin.

Hocam uyutup mu koklatacan? Varsa köpeğin yattığı battaniye minder falan kediye götür ama böyle üstüne gitme yere koy kendi gelsin.
Keşke yavruyken yapsaydınız. Daha kolay oluyor öyle.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,586
İsim
uwu

Keşke yavruyken yapsaydınız. Daha kolay oluyor öyle.
onu denedim köpeğin yattığı yatağı yaladı öyle yattı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,067
Üyeler
166,686
Son üye
g4yraa
Top Bottom