Arama sonuçları: *

1. K

Roblox ban yemedne önce same account launced game from different device hatası

Roblox da küfür nedeni ile ban yedim ama ban yedikten sonra oyunda same account launced game from different device hatası geldi. Hesabım çalındı zannettim bian. Leave yerine bastığımda ise ban yazısı çıktı karşıma. Hesabım çalınmış mıdır yoksa oyun hatası mıdır?
  2. K

Roblox boşu boşuna ban yedim

Kanka hafızam kuvvetlidir. Ama gerçekten hiç uyarı gelmedi. Ekranda falan hiç anormal bir şey yoktu son 1 2 ayda. Zaten hesaptada son 1 2 ayda aktif olmaya başladım.
  3. K

Küfür uyası aldığımıza nereden bakıyorum peki? E postaya falanmı geliyor. 1682611381 Oha nasıl oldu.
  4. K

Kardeşim uyarmadılar diyorum neyini anlamıyorsun? Küfür ettikten 1 dakika sonra uyarı falan gelmeden oyun error verdi tekrar girmeye çalıştığımda ban yazısı çıktı karşıma.
  5. K

Oyun error verip banladı beni direk. Uyarı falan gelmedi.
  6. K

Oyunda hile vardı son ses garip bir müzikle ordan oraya uçuyordu. Ve bana nedensizce küfür yazmaya başladı. Bende ona bi kaç kelime yazdım ve direk banlandım. Adam banlanmadı ama ben bi kaç kelime edince direk banlandım şaka gibi. Hileler ban atabilirmi çünkü ben onun ban attığını düşünüyorum...
  7. K

Avanos anadolu lisesinde edebiyattan kalırsak siniftan mı kalırız?

Şaşırdığım konu bizim edebiyatcı bize kızdığında sizi sınıfta bırakırım diye tehdit ediyordu. Sözlü notlarından ve yazılılardan kazık sormaktan bahsediyordu. Bizim sınıftaki çoğu kişide edebiyattan kalırsan sınıfta kalırsın diyor. Yalan mı yani bunlar hocam? 1681575607 Dalgınlığıma gelmiş?
  8. K

Avanos anadolu lisesinde edebiyattan kalırsak siniftan mı kalırız?

Avanos anadolu lisesinde okuyorum. 9.sınıfa gidiyorum ve bu dönem edebiyatım gerçekten kötü geçti ve 35 almısım. Ben dönem ortalamamı 50 üstü tutsam edebiyat ortalamam 50 altı olsa sınıfta kalırmıyım?
  9. K

Gta Online Spam mesajlar

Uzun aradan sonra bir Gta Online public serverine gireyim dedim. Girmez olaydım. Heryer hileci kaynıyor. Chat kısmına okunamayan şeyler yazıp sonuna benim oyuncu adımı vesaire ekliyorlar. Telefondan spam mesajlar gönderiyorlar. Benim merak ettiğim bu hileciler direk bizi oyundan atabilirmi ya da...
  10. K

13 yaşında 1.64 boy 55 kilo olmak

Proteini haftanın 5 günü alıyorum neredeyse. Kırmızı et ve tavuk göğsü yiyerekten. Yağı dediğim gibi bayağı azalttım. Şekerde aynı şekil. Benim merak ettiğim bir soru daha var. Kilom direk kas yapmaya uygun yatkın bir vücüt mu? Yoksa kilo verip yaparsam dahamı iyi olur? Şuan direk kas yapıyorum...
  11. K

13 yaşında 1.64 boy 55 kilo olmak

13 yaşındayım boyum 1.64 kilom 55. Spora gidiyorum yaklaşık 1 ay oldu başlayalı. Haftada 1 cheat meal yapıyorum. Cheat mealden sonra hiç cips kola tüketmiyorum düzenli olarakta spor yapıyorum. Sizce haftada 1 cheat meal çok mu? Birde spora başlamadan önce çok şey yerdim neredeyse hepsini...
  12. K

Sınıfımdaki kız bana çok ilgi göstermeye başladı

Kız pick ne nin alası. Bütün erkeklere böyle Allah'tan yanımdan gitti artık. İçimden geleni söyledim bir şey diyemedi. Ama çok gıcık bir kız. Direk pick me.
  13. K

Çok doğru konuştunuz hocam. Artık ne yaparsam yapayım bu kız çıksın hayatımdan yeter. Bana açılan bir kız vardı sınıfta . Onu düşünsem iyi olur. Çevresi ve kendisi iyi en azından. Allahım lisede uğraştığımız dertlere bak.
  14. K

Hocam hiç üzülmeyin. O kız istede bütün okulu ayarlar kendine. Ama bana kafayı takmış. Kız aslında az çok güzel. Ama içinde çok kötü hayaller kuruyor gerçekten . Diğer arkadaşım ile çok kötü yazışmaları var. Sosyal çevresi ve kişiliği çok pis. Ölsem o kız ile birlikte olmam 1665690586 İstesem bu...
  15. K

Hocam adım çıkar okula aman. Zaten çıktı iyice rezil olmayalım.
  16. K

Okul başlarında en yakın arkadaşımla bayaği bir yakınlardı baya bi ama. Sonra arkadaşım yüz vermemeye başlayınca bana sardı.
  17. K

Hocam arkadaşlarıma uyuyorum zaten. Kız taktı bana. Yüz vermiyorum yanıma oturuyor. Fotoğraf çekiniyoruz(zorla). Az önce gine yazdı görüldü atsam okulda başımı yiyor. 1665689903 Hocam hasta olduğumdan 2 gün okula gelemedim. Sıramda hep kızın ismi kalp ben yazıyordu. Okul öğrendi artık.
  18. K

Kız birde okulun en popüler kızların arkadaşı çok sevgili geçti üstlerinden. Arkadaşlarım zaten hep diyor sevgili olma bu kızla diye. Neden olmak istemediğimi anlamışsınızdır herhalde. Daha çok şey varda söylemek istemiyorum.
  19. K

Kanka kızın direk kalbinide kırmak istemiyorum. Ortaokulda takmayan kız şimdi aşırı bir şekilde sardı bana. Aşık olduğunu çok net bir şekilde anlayabiliyorum. Arkadaşları ile dışarı çıkmıyor. Fotoğraf çekinmek istiyor. İlk başlarda arkadaş anlamında instagramımı falan vermiştim. Vermez olaydım...
  20. K

Sınıfımda bir kız var. Eskiden aynı ortaokuldaydık yani tanıyorum. Ama pek samimiyetliğimiz yoktu. Lisede ise aynı sınıfa düştük. Kız bana çok ilgi göstermeye başladı aşk anlamında, o kız ile hiçbir şey geçmiyor aklımda ve geçmesini de istemem. Direkt o kız ile sevgili olunmaz onu söyleyeyim...
Top Bottom