Gta Online Spam mesajlar

KaRa BeLa

80+
Reaksiyon skoru
49
Uzun aradan sonra bir Gta Online public serverine gireyim dedim. Girmez olaydım. Heryer hileci kaynıyor. Chat kısmına okunamayan şeyler yazıp sonuna benim oyuncu adımı vesaire ekliyorlar. Telefondan spam mesajlar gönderiyorlar. Benim merak ettiğim bu hileciler direk bizi oyundan atabilirmi ya da virüs bulaştırabilir mi kolay bir şekilde?

oyundan kickleyebilir ama virüs bulaştıramaz
seni taklit edebilir katıldığın her sunucuya kadar seni takip edip trolleyebilir

Uzun aradan sonra bir Gta Online public serverine gireyim dedim. Girmez olaydım. Heryer hileci kaynıyor. Chat kısmına okunamayan şeyler yazıp sonuna benim oyuncu adımı vesaire ekliyorlar. Telefondan spam mesajlar gönderiyorlar. Benim merak ettiğim bu hileciler direk bizi oyundan atabilirmi ya da virüs bulaştırabilir mi kolay bir şekilde?
Virüs bulaşmaz. Çözüm olarak tek kişilik bir server açabilirsin.

Oyundan hata verdirip atabiliyorlar girdiğin her sunucuda takip edip seni trolleyebiliyorlar ama virüs bulaştırmaz.
telefon sesi 3. parti uygulamayla kapatılıyordu ama riskliydi galiba o yüzden çok incelemedim, gerçekten kafayı yedirtiyor o bildirim sesleri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,558
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri