Neler Yeni

Roblox boşu boşuna ban yedim

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
Oyunda hile vardı son ses garip bir müzikle ordan oraya uçuyordu. Ve bana nedensizce küfür yazmaya başladı. Bende ona bi kaç kelime yazdım ve direk banlandım. Adam banlanmadı ama ben bi kaç kelime edince direk banlandım şaka gibi. Hileler ban atabilirmi çünkü ben onun ban attığını düşünüyorum. Ve taciz olarak ban yemişim. Mal deyince tacize girmiş.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Oyunda hile vardı son ses garip bir müzikle ordan oraya uçuyordu. Ve bana nedensizce küfür yazmaya başladı. Bende ona bi kaç kelime yazdım ve direk banlandım. Adam banlanmadı ama ben bi kaç kelime edince direk banlandım şaka gibi. Hileler ban atabilirmi çünkü ben onun ban attığını düşünüyorum. Ve taciz olarak ban yemişim. Mal deyince tacize girmiş.
Robloxun kitlesi daha çok küçüklere hitap ettiği için kuralları aşırı katı,ban yemen çok normal ki bu ilk küfürün değil.Daha önce onca uyarı yiyip akıllanmamışsın adamlar tak diye 1 hafta banı yapıştırmıyor 2 veya 3 defa uyarıyorlar.

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Robloxun kitlesi daha çok küçüklere hitap ettiği için kuralları aşırı katı,ban yemen çok normal ki bu ilk küfürün değil.Daha önce onca uyarı yiyip akıllanmamışsın adamlar tak diye 1 hafta banı yapıştırmıyor 2 veya 3 defa uyarıyorlar.
Oyun error verip banladı beni direk. Uyarı falan gelmedi.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
Küfürden ban yemen için önceden uyarılman gerekiyor uyarmadan banlamıyorlar.
Kardeşim uyarmadılar diyorum neyini anlamıyorsun? Küfür ettikten 1 dakika sonra uyarı falan gelmeden oyun error verdi tekrar girmeye çalıştığımda ban yazısı çıktı karşıma.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Kardeşim uyarmadılar diyorum neyini anlamıyorsun? Küfür ettikten 1 dakika sonra uyarı falan gelmeden oyun error verdi tekrar girmeye çalıştığımda ban yazısı çıktı karşıma.
1 Dakika sonradan bahsetmiyorum,daha önceden küfür uyarısı almış olmanız gerekiyor ki direk banlasınlar.Direk kendimden biliyorum 2 kere uyarı ardından ban geldi,ban açıldıktan sonra tekrardan 1 uyarı yedim sonrada oynadığım olmadı zaten.

Hanaz

80+ Gold
Tüh knk g.o biz growtopiada 30bgl banlandık

KaRa BeLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ege Ünal
1 Dakika sonradan bahsetmiyorum,daha önceden küfür uyarısı almış olmanız gerekiyor ki direk banlasınlar.Direk kendimden biliyorum 2 kere uyarı ardından ban geldi,ban açıldıktan sonra tekrardan 1 uyarı yedim sonrada oynadığım olmadı zaten.
Küfür uyası aldığımıza nereden bakıyorum peki? E postaya falanmı geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüh knk g.o biz growtopiada 30bgl banlandık
Oha nasıl oldu.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Kanka hafızam kuvvetlidir. Ama gerçekten hiç uyarı gelmedi. Ekranda falan hiç anormal bir şey yoktu son 1 2 ayda. Zaten hesaptada son 1 2 ayda aktif olmaya başladım.
1-2 ay olması önemli değil 2 yıl bile önce almış olsan o uyarıyı,hala geçerli oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,164
Üyeler
161,264
Son üye
Nawresty
Top Bottom