Arama sonuçları: *

1. Karizlovem

Uçak ile seyahatta çekme helva götürülebilir mi?

Teşekkür ederim peki bunu nasıl muhafaza ederek taşıyayım? Yani sadece spor çantası gibi bir çantayla yola çıkacağım helvaları spor çantasının içine mi sıkıştırayım yoksa bildiğimiz beyaz poşetleri elimde taşıyarak götürsem problem olur mu
  2. Karizlovem

İlk Defa Uçaga Binicem Valiz Hakkında

Tamamdır teşekkür ettim, paketlemesinı nasıl yapmamı önerirsin? Valizim yok, normal bu spor çantaları oluyor ya onun gibi bir çantam var ya ona koyacağım yada elimde poşetle olacak
  3. Karizlovem

İlk Defa Uçaga Binicem Valiz Hakkında

hocam peki helva tarzı şeyler?
  4. Karizlovem

Uçak ile seyahatta çekme helva götürülebilir mi?

Hayırlı günler, ilk defa uçak ile seyahat yapacağım ve tam olarak hakim değilim. Memleketimden evime dönerken çekme helva ve pişmaniye almıştım ve eve götüreceğim 850 gr, 280 gr, 300 gr ve 100 gr kahve paketli. Bunları el seyahat çantam veya normal bir poşetin içerisinde taşısam problem yaratır...
  5. Karizlovem

Üni Tercihi Kararsizim Yardim Lazim

Kaydırma nasıl yaptınız acaba?
  6. Karizlovem

Üniversite tercihlerine yardım edecek arkadaş varmı

Ne yaptınız hocam?
  7. Karizlovem

Takviye gıdalar hakkında yardım

Merhaba, ne yaptınız acaba aldınız mı?
  8. Karizlovem

Kurye maaşı ne kadar?

Teşekkürler.
  9. Karizlovem

Kurye maaşı ne kadar?

Trendyol gibi vb. firmalar için.
  10. Karizlovem

Kurye maaşı ne kadar?

Akşam akşam güldürdün, alemsin :D
  11. Karizlovem

Kurye maaşı ne kadar?

@Siene Bir daha espri yapmazsan sevinirim. 1707232830 Nasıl konu istersin, nasıl konu açayım sana he canım söyle.
  12. Karizlovem

Kurye maaşı ne kadar?

Kurye maaşları ne kadar ve en iyi ücreti veren yer neresidir?
  13. Karizlovem

Amazon'dan eski basım gelen ürüne para iadesi yapıldı

Evet, durmasının inanın bir faydası yok bana göre de. Nadirkitabi ilk defa duydum, bir bakayım oraya.
  14. Karizlovem

Benim hocam yayınlarından KPSS için bir kitap. 1694188522 Evet, kuzenimde KPSS hazırlanıyor ona vereceğim herhalde yada satarım artık ne yapalım teşekkür ettim.
  15. Karizlovem

Satılır ise satılır hocam, 2023 model bir kitap ben 2024 diye satın alma sağlamıştım. Satsam gene alacak olur.
  16. Karizlovem

Kesinlikle, çok fazla suistimal edilir ama müşteri memnuniyetine bu kadar değer vermeleri akıl alır gibi değil. Başka bir firmada goremedim bunu. 1694187967 Şu anda tek kafama takılan eski basım ürünü ne yapacağım olduğu 😅 Şu anda tek kafama takılan eski basım ürünü ne yapacağım olduğu 😅 bir...
  17. Karizlovem

Merhaba, Amazon üzerinden bir kitap satın aldım. Kitabin özellikle eski basım gelmemesi konusunda bizzat müşteri hizmetleri ile görüştüm ve kitabın güncel basım olduğunu ilettiler ek olarak güncel gelir her zaman denildi. Ben de güvenerek diğer sitelerde daha uygun olmasına rağmen sırf Amazon...
  18. Karizlovem

Görev Yap Para Kazan Hesabımın Silinmesi Ve Destek Biriminin Kötü Üslubu

Merhaba; Görev yapıp para kazanma adlı sitede şeklinde uzun yıllardır görev yapıyorum ve 2021 yılından beri üyesiydim. Lakin 1, 5-2 ay civarı hesabıma giriş yapamıyordum yaşadığım bir takım kişisel problemler ve psikolojik sorunlardan dolayı ama arada sırada hesabıma uğruyordum. Hesabımın...
  19. Karizlovem

9mm kaç numara oluyor?

Teşekkür ettim, sağ olun.
  20. Karizlovem

9mm kaç numara oluyor?

Ben 9 diye gittim 3 mü yaptım saçımı neyse artık sağlık olsun.
Top Bottom