Neler Yeni

Üni Tercihi Kararsizim Yardim Lazim

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Ad
Abi ben okumuyom, zaten orta okuldan beri böyle yani kafam yok, hani el becerisi, yeteneğim de yok galiba, varsa da bilmiyorum. Fizik hiç bilmiyorum, matematik zaten 77+33=100, kimya kim mesela? En sevdiğim ders yok. Bak hatta alfabede şey var, okul = ölüm mevzusu var. Bunun dışında hala okulda olduğum, okulla ilgili rüyalar görüyorum. Herhalde minik travma olmuş.

Çok üzülme yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

He, 25'imde falan torbacılık işlerine girişip zehirlenip ölebilirim gibi duruyor. Ya da anlık çöküntüyle intihar etmeye de çok müsait olabilirim gibi duruyor, böyle giderse yani galiba. Bir de çok umursama zaten

Cinsel organımla işaretlesem bu seneki YKS sınavında sayısalda ilk 20k'ya girerim. (Evet, sınava baktım) 15 yıl geçmiş üniversite sınavına gireli, nasıl böyle bir sınavda bu kadar batırabiliyorsunuz, anlamıyorum!

Sanayiye gir, berbere çırak ol ama okuma. 4 yılını çöpe atma. Benden sana tavsiye. Sitenin çoğu ergen olduğu için dediklerime itiraz ediyorlar, sorunlu diyorlar falan ama kafanızı duvara vurduğunuzu ben görmek istemem!

4 yıla ülke 3. dünya savaşına girecek zaten, elinde bir mesleğin olsun ki az hasarla atlat bugünleri.
Sana da uyumadan önce yarım saat kurtlar vadisi kesitleri izlemeni öneriyorum. Kafan dağıls

he bi de konudan alakasız

Son düzenleme:

Uwinker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ömer Altuğ Özkan
Kardeşim 1m den okuyacağın bir üniversiteden senin hayatından 4 yıl kaybettirmesi ve ailene getireceği maddi yük dışında bir şey göremezsin. Ortalık üniversite mezunuyum diye gezen iş beğenmeyip 1-2 sene direnip sonunda asgari ücretle (hasbel kader okuduğu bölümden bulabilirse oda) çalışan genç dolu.

Ya bir sene mezuna kal adam gibi çalış ya da okuma bir meslek öğren. 5 ay şirkete 80bin lira maaşla montaj ustası bulamadık. Büyükler söyleyince şaka gibi geliyor da artık üniversiteyi en kötü 100-150 bin sıralamadan yukarda bi yerde okuduysan hiçbir anlamı yok. Avukat kaç tane arkadaşım var ayda 25k alan göbek atacak nerdeyse depodaki forklift operatörleri 50den aşağı çalışmıyor.

He bir de kpss demişsin üniversite sınavından bu sıralamayı yaptıysan ondan da 80-90 alamazsın daha altını alan da bir yere giremiyor zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Furkan Demirkıran
Kaydırma nasıl yaptınız acaba?

bwNN

80+ Silver
Cinsel organımla işaretlesem bu seneki YKS sınavında sayısalda ilk 20k'ya girerim. (Evet, sınava baktım) 15 yıl geçmiş üniversite sınavına gireli, nasıl böyle bir sınavda bu kadar batırabiliyorsunuz, anlamıyorum!

Sanayiye gir, berbere çırak ol ama okuma. 4 yılını çöpe atma. Benden sana tavsiye. Sitenin çoğu ergen olduğu için dediklerime itiraz ediyorlar, sorunlu diyorlar falan ama kafanızı duvara vurduğunuzu ben görmek istemem!

4 yıla ülke 3. dünya savaşına girecek zaten, elinde bir mesleğin olsun ki az hasarla atlat bugünleri.
Sen uniyi kaç yilda bitirmistin

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Yanlışlık olmasin diye kendisinden ogreneyim dedim
Konunun ilk mesajlarını oku, kendisi de evet diyor

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi

bwNN

80+ Silver
Konunun ilk mesajlarını oku, kendisi de evet diyor
11 yilda universite bitiren adam yks sinavinda bilmem neresiyle ilk 20k mi yapacakmış 😅😅😅

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
Ahmet Yıldırım

Sen bırak 20k'yı ilk 2 milyona bile giremezsin. Hatta onu geçtim sınava kayıt olmak için gerekli işlemleri bile yapamadan elenirsin. Sonra da benim psikolojim bozuk arkadaşlar, beni sevmiyorlar, ben çok ilaç içiyorum bakın bana, ölüyordum en zor yaşayan benim diye ss'li konu açarsın. Konu açmayı nasıl başardığını anlamış da değilim de neyse. Gitmiş üni sonucunu gazeteden öğrenmiş burada artistlik yapıyor sürgün mezun seni.

Metoez

80+ Bronze
Sayısal ilk 50 k yapan varmı nasil jeyiflidir simdi şunları okurken

Sen bırak 20k'yı ilk 2 milyona bile giremezsin. Hatta onu geçtim sınava kayıt olmak için gerekli işlemleri bile yapamadan elenirsin. Sonra da benim psikolojim bozuk arkadaşlar, beni sevmiyorlar, ben çok ilaç içiyorum bakın bana, ölüyordum en zor yaşayan benim diye ss'li konu açarsın. Konu açmayı nasıl başardığını anlamış da değilim de neyse. Gitmiş üni sonucunu gazeteden öğrenmiş burada artistlik yapıyor sürgün mezun seni.
Fazla sinirli yorum

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
Ahmet Yıldırım
Fazla sinirli yorum
Öncesi de var çünkü. 11 senede üni bitirmiş kurtulmak için mezun etmişler, mühendisleri aşağılıyor. Başka konularla insanların ilgisini kaybetmeye başlayınca belirli kesimlere saldırarak ilgi topluyor.

Top Bottom