Fırhorse Sobutmoon
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 355
- İsim
- Ad
Abi ben okumuyom, zaten orta okuldan beri böyle yani kafam yok, hani el becerisi, yeteneğim de yok galiba, varsa da bilmiyorum. Fizik hiç bilmiyorum, matematik zaten 77+33=100, kimya kim mesela? En sevdiğim ders yok. Bak hatta alfabede şey var, okul = ölüm mevzusu var. Bunun dışında hala okulda olduğum, okulla ilgili rüyalar görüyorum. Herhalde minik travma olmuş.
Çok üzülme yani
He, 25'imde falan torbacılık işlerine girişip zehirlenip ölebilirim gibi duruyor. Ya da anlık çöküntüyle intihar etmeye de çok müsait olabilirim gibi duruyor, böyle giderse yani galiba. Bir de çok umursama zaten
he bi de konudan alakasız
Çok üzülme yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
He, 25'imde falan torbacılık işlerine girişip zehirlenip ölebilirim gibi duruyor. Ya da anlık çöküntüyle intihar etmeye de çok müsait olabilirim gibi duruyor, böyle giderse yani galiba. Bir de çok umursama zaten
Sana da uyumadan önce yarım saat kurtlar vadisi kesitleri izlemeni öneriyorum. Kafan dağılsCinsel organımla işaretlesem bu seneki YKS sınavında sayısalda ilk 20k'ya girerim. (Evet, sınava baktım) 15 yıl geçmiş üniversite sınavına gireli, nasıl böyle bir sınavda bu kadar batırabiliyorsunuz, anlamıyorum!
Sanayiye gir, berbere çırak ol ama okuma. 4 yılını çöpe atma. Benden sana tavsiye. Sitenin çoğu ergen olduğu için dediklerime itiraz ediyorlar, sorunlu diyorlar falan ama kafanızı duvara vurduğunuzu ben görmek istemem!
4 yıla ülke 3. dünya savaşına girecek zaten, elinde bir mesleğin olsun ki az hasarla atlat bugünleri.
he bi de konudan alakasız
Son düzenleme: