Neler Yeni

Üni Tercihi Kararsizim Yardim Lazim

Metoez

80+ Bronze
Öncesi de var çünkü. 11 senede üni bitirmiş kurtulmak için mezun etmişler, mühendisleri aşağılıyor. Başka konularla insanların ilgisini kaybetmeye başlayınca belirli kesimlere saldırarak ilgi topluyor.
Biliyom da gerek varmı? Yani kendine mendine bisey yapar hic o tarafina bakmiyonuz olayin. Cem de bi gece canlı yayinda kapadı gözlerini.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Ahmet Yıldırım
Biliyom da gerek varmı? Yani kendine mendine bisey yapar hic o tarafina bakmiyonuz olayin. Cem de bi gece canlı yayinda kapadı gözlerini.
Dostum tek psikolojisi kötü olan o olan değil. Belki de hayatındaki tek umudunu bir yere bağlamak isteyen insanların umudunu kaybetmesine yol açıp hayat enerjisini yorumlarıyla sömürüp onların kendine bir şey yapma ihtimalini ortaya çıkarıyorsa, bırak o kendine bir şey yapsın.

Metoez

80+ Bronze
Dostum tek psikolojisi kötü olan o olan değil. Belki de hayatındaki tek umudunu bir yere bağlamak isteyen insanların umudunu kaybetmesine yol açıp hayat enerjisini yorumlarıyla sömürüp onların kendine bir şey yapma ihtimalini ortaya çıkarıyorsa, bırak o kendine bir şey yapsın.
Boş yorum bisey demedim say. Vicdan farkı

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ahım şahım biyer degil ya anadolu da bir yerler diyelim 😂 he devlet ama özel değil (baba parasıyla okudu demesinler diye 40 k dan mezuna biraktim)
Anladım hocam. Gelecek hayatında başarılar dilerim.
Hocam sınav anı nasıldı
Ayt' de matematik için en zorlara çalışmıştım o nedenle başlarda bir stres olsam da yapamadığımı boş geçtim vakit kaybetmeden.
Ardından diğer derslerde de stres olmadan hızlı çözmeye çalıştım mattaki boşlara dönmek için böyle panik olmadan ilerledim hocam.

En sona geldiğimde de matta 2 boş falan kalmıştı.
Zamanı ve stresi yönetmek önemli.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Anladım hocam. Gelecek hayatında başarılar dilerim.
Ayt' de matematik için en zorlara çalışmıştım o nedenle başlarda bir stres olsam da yapamadığımı boş geçtim vakit kaybetmeden.
Ardından diğer derslerde de stres olmadan hızlı çözmeye çalıştım mattaki boşlara dönmek için böyle panik olmadan ilerledim hocam.

En sona geldiğimde de matta 2 boş falan kalmıştı.
Zamanı ve stresi yönetmek önemli.
Ben ilk panik olur gibi oldum sonra düzeldi
Ama matta bazı soruları panikten değil de yöntemini bilmediğim için gitti direk, şu an önüme koysalar yine yapamam onları

Top Bottom