Neler Yeni

Üni Tercihi Kararsizim Yardim Lazim

Starlex

80+ Silver
Cinsel organımla işaretlesem bu seneki YKS sınavında sayısalda ilk 20k'ya girerim. (Evet, sınava baktım) 15 yıl geçmiş üniversite sınavına gireli, nasıl böyle bir sınavda bu kadar batırabiliyorsunuz, anlamıyorum!

Sanayiye gir, berbere çırak ol ama okuma. 4 yılını çöpe atma. Benden sana tavsiye. Sitenin çoğu ergen olduğu için dediklerime itiraz ediyorlar, sorunlu diyorlar falan ama kafanızı duvara vurduğunuzu ben görmek istemem!

4 yıla ülke 3. dünya savaşına girecek zaten, elinde bir mesleğin olsun ki az hasarla atlat bugünleri.
Baba paralarını yemeye devammı?

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
Cinsel organımla işaretlesem bu seneki YKS sınavında sayısalda ilk 20k'ya girerim. (Evet, sınava baktım)
bunu diyen de üniyi 11 yılda bitiriyor :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim bana sıralamanı söylersen bir şeyler ayarlarım

Öncesi de var çünkü. 11 senede üni bitirmiş kurtulmak için mezun etmişler, mühendisleri aşağılıyor. Başka konularla insanların ilgisini kaybetmeye başlayınca belirli kesimlere saldırarak ilgi topluyor.
Boşa okuyorlar 300 binden mezun alan bir üniversitede okuyorlarsa boşa, size tavsiye veren de hata. Aselsan'a gireceksiniz, aynen. Beykent'ten mezun olsalar kaç yazar? Bir halt olamayacaklar. Kimseyi de kurtulmak için mezun etmezler, gerekirse atarlar!

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,248
Üyeler
170,144
Son üye
Tepecik23
Top Bottom