Arama sonuçları: *

1. Knnmw

E posta kaydedince kişiler değişti (telefon)

Mail değişince de gitmemiş. numaraları oradan silince babasından silinir mi ?
  2. Knnmw

E posta kaydedince kişiler değişti (telefon)

Arkadaş telefona gmailden babasının hesabını girmiş ve babasının rehberindeki kayıtlı kişilerin hepsi buna geçmiş böyle bir sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. (Derdini tam anlatamadık)
  3. Knnmw

Discordu cloudflare zero trust ile kullanırken mesajlar yüklenemedi hatası

Cloudflare zero trust ile kullanıyordum yarım saat önce düzgündü şu an mesajlar yüklenemedi diyor kaspersky vpn açınca düzeliyor ama kaspersky vpn warpa göre baya yavaş bunu nasıl düzeltebilirim ?
  4. Knnmw

arkadaşlarla birlikte bedava dizi izleme uygulaması

Discord gidince skype kullanmaya başladık ama o da çok iyi değil var mı güzel bir uygulama önerisi olan.
  5. Knnmw

Ramazanda çok acıkmamak için nasıl beslenilmeli?

Hocam bu yulafların markası çok fark ediyor mu
  6. Knnmw

Konuşma sınavı için konu önerisi

(y)
  7. Knnmw

35 saniyede bitiricem
  8. Knnmw

Kararı verdim zaten 1 dakika bende masa tenisini oynayıp seviyorum kuralları ve saha ölçülerini anlatırım herkese teşekkürler bu arada.
  9. Knnmw

kitap mantıklı olabilir. çok film izleyen biri değilim ama film de mantıklı geldi. edebiyat ders kitabından da bakarım bir şeyler. önemli bir yazarın hayatı falan da olabilir şimdi aklıma geldi.
  10. Knnmw

dürüstlük,dostluk,yardimlaşma,insanlık,hoşgörü,sevgi,yalan. hoca bunları vermiş ama tamamen özgürsünüz demişti birde rtx yerine başka öneri var mı ya. 1702564246 bu arada 1.5 dakika bile değilmiş 1dk dolunca direkt kesicem dedi yani kısa konular daha iyi olur gibi birde 1dkda görsel falan da...
  11. Knnmw

Edebiyat dersinde konuşma sınavı olacak max 1.5 dakika falan konuşturacak hoca istediğiniz konudan konuşabilirsiniz dedi ama baya konu olduğu için hangisi daha kolay olur seçemedim öneri verebilirseniz güzel olur. Kitap özeti derseniz kitap önerisi de alabilirim şu anlık 1984 özetini...
  12. Knnmw

Buff163 Telefona kod göndermiyor

Kasa falan satıp yuanla fazladan kapsül alma muhabbeti vardı o yüzden deneyeyim dedim kaç kere denedim kod atmıyor telefona. Yabancı sitelerde oluyor genelde humble bundleda da aynı sorunu yaşamıştım bunun çözümünü bilen var mı?
  13. Knnmw

Hala şalgam içiyorum😀

Soğutup öyle içerdim.
  14. Knnmw

Spotify yüklü olmadığı halde spotify zaten yüklü hatası

Pcde spotifya dair hiç bir şey olmadığında bile setupa tıklayınca spotify zaten yüklü hatasını alıyorum niye böyle bilen var mı?
  15. Knnmw

Steam arka plana uygun avatar ve çerçeve önerisi

Arkadaşlar şuanda profilim böyle altta attığım arka planı almak istiyorum yanında da çerçeve, küçük profil ve avatar önerir misiniz https://steamcommunity.com/id/Knnmw/ https://store.steampowered.com/points/shop/c/backgrounds/cluster/0/reward/224710
  16. Knnmw

Matematiğe nasıl çalışabilirim?

Bu yukarıdan aşağıya sırasıyla yapacağım değil mi adamın kitabını mı alayım ekstra kitap falan lazım mı?
  17. Knnmw

Hocam herkes temelden falan öğren diyor tam olarak nereden başlamam lazım hangi kitabı almam lazım? 1686244187 Bende matematiği videodan izleyince sıkılıyorum aslında ilk 40 dakikada falan bayıyor fasikül ne önerebilirsiniz veya temelden başlayan kitap falan antrenmanlarla matematik 1 i...
  18. Knnmw

Hocam okuduğumu anlıyorum ama denkleme vesaire dökemiyorum.
  19. Knnmw

10.Sınıfa geçtim ve matematiğim bayağı kötü. Ezber dersler kafama kolayca giriyor ama matematiği çözemiyorum yapamıyorum(soru çözemediğim için çalışasım da gelmiyor) ama TR'de matematik bilmiyorsan hiç bir şey yapamazsın diye de bir şey var yazın falan biraz daha matematik yapmak için kitap...
  20. Knnmw

Klasgame gpay ilde ödeme

doğrulamayı yapmamışım şimdi yaptım oldu.
Top Bottom