Arama sonuçları: *

1. LORN

Dolandırıldım ACİL!!!

avukatım yoktu itiraz edeceğim
  2. LORN

Dolandırıldım ACİL!!!

ben en çok şeye tutuldum. dolandırma olması için aldatıcı olması lazım falan yazmış ya :D orda patladım ben. bütün mesajları, aynı kişi tarafından dolandırılan insanların çıktısını bulup verdim dilekçeyi. mal lan bunlar
  3. LORN

Dolandırıldım ACİL!!!

Evet arkadaşlar, bildiğiniz üzere bu konu sonrasında başsavcılığa başvurmuştum. Başsavcılık çok güzel bir geri dönüş yapmış. Demek ki insanları çok rahat bir şekilde, herhangi bir yaptırım olmadan dolandırabiliyoruz anladığım kadarıyla. Güzel arkadaşımız da bu açığı bulmuş ve güzelce...
  4. LORN

4 Ayda En Pratik Sözele Hazırlanma

Çok teşekkürler.
  5. LORN

4 Ayda En Pratik Sözele Hazırlanma

Gençler selam. Ders bilgim ortalama. TYT AYT'de genelde 250-300 arası çalışmadan yapabiliyorum. ancak biraz kasıp sözelde 400-450 civarına çıkmak istiyorum. Siz genç arkadaşlardan olabildiğince pratik bir taktik alabilirsem sevinirim. Paragrafım iyi genelde full çekiyorum.
  6. LORN

Dolandırıldım ACİL!!!

dilekçemi verdim. İcra takibi başlatıcaktım ama adresini veya tcsini bilmem lazımmış. Başka ne yapmak lazım
  7. LORN

Dolandırıldım ACİL!!!

R10 sitesindeki arkadaşlara ulaşsam halledicem de siteye ulaşamıyorum davetiyeyle kayıt olunuyor
  8. LORN

Dolandırıldım ACİL!!!

https://www.instagram.com/mericpetekk/ instasını da buldum profil fotoğrafı buydu
  9. LORN

Dolandırıldım ACİL!!!

https://twitter.com/MericPetek herifin twitterını buldum. biosunda yazan şey whatsapp daki biosuyla aynı 1704813037 sizce yazsam mı 1704813192 ne diyosun
  10. LORN

Dolandırıldım ACİL!!!

yok kanka ya tongaya geldik :D sorun yok çözeriz. arada yapıyoruz böyle aptallıklar. ben senin deugo'dan devam
  11. LORN

Dolandırıldım ACİL!!!

Aaa iban numarası aynıymış lan şimdi fark ettim 1704811445 Aynen haklısın 1704811876 buradaki arkadaşla nasıl iletişime geçebilirim siteye üye olmak için domainli site istiyor. wonzillayla özellikle
  12. LORN

Dolandırıldım ACİL!!!

Parasında değilim cidden. Ucuz dolandırıcılardan ayrı tiksiniyorum. Üzerine düşücem. Meblağ düşük olduğu için çok da dolandırılıcağımı sanmadım açıkcası. Millet havaleyle ne paralar göndermişti bana diğer satışlarımda. “Paran var mı?” Sorusundan anlamıştım aslında bi şüphelendim de sonradan...
  13. LORN

Dolandırıldım ACİL!!!

Karakol savcılığa dilekçe yaz dedi. Kapalı olduğu için yarını beklemek durumundayım. Dilekçeyi yazdım bekliyorum. 1704810587 İkinci el Razer Viper V2 Pro Ücreti yazdım
  14. LORN

Dolandırıldım ACİL!!!

prosedürden bağımsız olarak bu tarz olayları yaşayan arkadaşların fikirlerini almak istedim. Dilekçemi yazıyordum. @Takahashi Ryosuke Hanzo davranma gerek yok.
  15. LORN

Dolandırıldım ACİL!!!

Sen çok zekisin bu kadar zeki olma. Her gün dolandırılmıyoruz sonuçta. Fikir almak için başlık açtım elimden geldiğince pratik olmaya çalışıyorum. 1704809429 Teşekkürler. Büyük ihtimalle aynı herif aynen.
  16. LORN

Dolandırıldım ACİL!!!

Acil yaedım 1704806911 1704806924 Sonra da engelledi mesajlarıma cevap vermiyor
  17. LORN

Hepsiburada Rezilliği

Kapıyı çalmadılar diyorum abi :) Şikayet ettim tekrar paketleyeceklermiş.
  18. LORN

Hepsiburada Rezilliği

10 Kasım saat 20:30 civarı bir Wi-Fi adaptör siparişi verdim. Sonraki gün kargoya verildi. Bir sonraki gün (12 Kasım) ise teslim edilmesi gerekiyordu. Kargo kapıma kadar geldi ancak ne arandım ne de kapım çalındı. Müşteri hizmetlerinde dediğine göre sistemde görünen telefonum farklıymış evet...
  19. LORN

ITOPYA İndirimlerine Yorumda Bulunamıyor Olmamız

Bi bilgim yok doğrudur
  20. LORN

Üsttekinin profil fotoğrafıyla dalga geçin!

Başlık resmen ekonominin türk insanının etkisi özeti niteliğinde. Gülsek eğlensek hakkını çok iyi vericez de neyse. 1699036918 Tutku atlet 25tl
Top Bottom