Arama sonuçları: *

1. Lisser

Diş fırçaladıktan sonra mide bulantısı

Ayni valla turlu dis macunu, dis fircasi denedim hala ayni problem alisamiyorum
  2. Lisser

AEA Gerçekte Nasıl Öldü?

15 temmuz koprusunde birine carpmisti motorla, ikisi de ölmüstü allah rahmet eylesin
  3. Lisser

Discord hesabim durduk yere gitti

muhtemelen yine kimlikle foto isterler yasini dogrulamak icin, problem yoksa acarlar
  4. Lisser

Discord hesabim durduk yere gitti

Underage tuzağına düşmüş olabilir misin?
  5. Lisser

Forum ahalisinin korkuları neler?

Deprem
  6. Lisser

(3. Sezon)DA Forum - Okul Konusu

İlk donem biyoloji hocasi 49la birakti, belge alamadim İkinci donem yine biyolojici 46yla birakti, yine sagolsun belge alamadim. Super
  7. Lisser

Okul devamsızlık hakkında

Özürlü sınırı yok, ikisinin toplamı 30'u geçmemesi gerek. 24.5 yapıyor, haliyle geçiyorsunuz. Eğer özürsüz 5'i geçerse belge alamıyorsunuz, 10'u geçerse başarısız sayılıyorsunuz yine. Kısaca geçiyorsunuz işte.
  8. Lisser

Sinir olduğunuz üyeler

yalanci
  9. Lisser

Sinir olduğunuz üyeler

haklisin sozumu geri aldim
  10. Lisser

Sinir olduğunuz üyeler

@EFEMERTMİRAÇ he bide 123kral bilmem ne o
  11. Lisser

Panel bilgileriyle arkadaşımı trollemek sorun olur mu?

Evet yokmuş.
  12. Lisser

Güzel arkadaşım sana ucube diyen kim? Okuduğunu anlama da mı yok? ''kendisi'' Bulsun? Kişisel bilgilerimi umursamayalı çok oldu, ailemi aradıkları da oldu. Ee? Hayatım mı karardı? Buyursun bulsun.
  13. Lisser

Ceza alip almayacak kisi benim sen degilsin? Devletin verilerini kullanarak milletin bilgilerine ulasan biri utanmadan konu acip sorun olur mu diyor, ama buradaki problem benim ona ucube demem oluyor. Evet kendisi has ucube
  14. Lisser

Okudum, hala daha iki tane vasıfsız ucube goruyorum.
  15. Lisser

Okula neden mi gidilir? ❌ Okumak ❌ Geleceğini belirlemek ❌ Mezun olup iş edinmek ✅ Devletin sızdırdığı kişisel verilerden yararlanarak okuldan birinin bilgilerini yaymak Umarim eder, umarım şöyle okkalı bi uzaklaştırma yersin, ailenize yazik.
  16. Lisser

Arkadaşıma nasıl ulaşabilirim?

Hakikaten ne oldu ona?
  17. Lisser

Bilgisayar desteğine ihtiyacım var!

@Polatalemdar0 Gördüğüm kadarıyla forumda da aktifsin, etiketliyorlar seni burda ses bile vermiyorsun. Ban falan filan kimsenin umrunda değil gelip açıklama neden yapmıyorsun? Abinle ortak hesap falan mı kullanıyorsun artık o mevzuları bilmiyorum fakat yaptığın şey çocukça. Komik bir tarafı da...
  18. Lisser

Söyleyenin sesiyle okuyacağamız bir şey yazın

Ama bu başka bir videonun konusu
  19. Lisser

Youtube renklerim bozuldu

Düzelmedi bende
  20. Lisser

Youtube renklerim bozuldu

Bende de aynı problem mevcut, konuyu takipteyim.
Top Bottom