Neler Yeni

Bilgisayar desteğine ihtiyacım var!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

rıza baba

80+ Bronze
Arkadaşlar bilgisayar falan gelmedi 3-4 gün sonra arkadaş bana yazdı ürün gelmiş hayırlı olsun diye. dedim ürün falan yok şaşırmış gibi tepki verdi sonra nasıl olur falan dur bi arıyayım dönerim sana dedi vatan bilgisayarı aramış kurye ürünü TC no isim soyisim almadan teslim etmiş koskoca vatan bilgisayar sorumluluk kabul etmiyormuş. Arkadaşta firmayı- kuryeyi dava edeceğini çok üzgün olduğunu bir gelişme olursa haber edeceğini söyledi dahada muhabbetimiz olmadı şimdi tekrar söylüyorum kimse bana bilgisayar almak zorunda değil ama bende burda keyfimden yalvarmıyorum ev yok iş yok hayat bitti şehirde imkanım olmadığı için birisi yol gösterir umuduyla bu konuyu açtım aldığını idda ettiği bilgisayar ucuz bir bilgisayar değil maalesef bu ülkede bu tür elektronik ürünlere ulaşması zor burda canımın sıkan gerçekten birinin yardımcı olacağını düşünmem kaç güdür kapıda camda kargo bekledim aslı olmayan nir kargo için sipariş etmeyeceksen etme etmek zorunda değilsin ama neden beni madur ediyorsun boşu boşuna heveslendirip duygularımla oynuyorsun? Söylediklerinizi ciddiye aldım belediyeye başvurdum olumlu sonuç alamadım burs başvurusu adı altında açılan sitelerde kişisel bilgilerimi çaldırdım dolandırılmaya çalışıldım para falan istediler faydasından çok zararı oldu bana durum bu.
banlansın bunu yapan kişi :mad:

melidoas6

80+ Silver
Arkadaşlar bilgisayar falan gelmedi 3-4 gün sonra arkadaş bana yazdı ürün gelmiş hayırlı olsun diye. dedim ürün falan yok şaşırmış gibi tepki verdi sonra nasıl olur falan dur bi arıyayım dönerim sana dedi vatan bilgisayarı aramış kurye ürünü TC no isim soyisim almadan teslim etmiş koskoca vatan bilgisayar sorumluluk kabul etmiyormuş. Arkadaşta firmayı- kuryeyi dava edeceğini çok üzgün olduğunu bir gelişme olursa haber edeceğini söyledi dahada muhabbetimiz olmadı şimdi tekrar söylüyorum kimse bana bilgisayar almak zorunda değil ama bende burda keyfimden yalvarmıyorum ev yok iş yok hayat bitti şehirde imkanım olmadığı için birisi yol gösterir umuduyla bu konuyu açtım aldığını idda ettiği bilgisayar ucuz bir bilgisayar değil maalesef bu ülkede bu tür elektronik ürünlere ulaşması zor burda canımın sıkan gerçekten birinin yardımcı olacağını düşünmem kaç güdür kapıda camda kargo bekledim aslı olmayan nir kargo için sipariş etmeyeceksen etme etmek zorunda değilsin ama neden beni madur ediyorsun boşu boşuna heveslendirip duygularımla oynuyorsun? Söylediklerinizi ciddiye aldım belediyeye başvurdum olumlu sonuç alamadım burs başvurusu adı altında açılan sitelerde kişisel bilgilerimi çaldırdım dolandırılmaya çalışıldım para falan istediler faydasından çok zararı oldu bana durum bu.
Sizinle alay eden büyük ihtimalle bir çocuk eğer sipariş verdiyse fatura vs atsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Koskoca vatanda sorumluluk kabul etmeyecekte kim edicek

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,336
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
@Polatalemdar0 Gördüğüm kadarıyla forumda da aktifsin, etiketliyorlar seni burda ses bile vermiyorsun. Ban falan filan kimsenin umrunda değil gelip açıklama neden yapmıyorsun? Abinle ortak hesap falan mı kullanıyorsun artık o mevzuları bilmiyorum fakat yaptığın şey çocukça. Komik bir tarafı da yok. Yani ciddi bir durum falan olmasa umursamayıp geçicem de arkadaş depremzede, gerçekten yalansa söylediklerin s*ke sürülecek aklın yok. İyi günler.

ConquerorXIV

80+ Gold
konuya bak yazık gerçekten yani @Polatalemdar0 dalga geçerken hiç mi utanmadın ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

ConquerorXIV

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
ee atın hocam gerçekten varsa böyle bir şey
1681912582255.png
DİĞER BİLGİLER ÖNEMLİ OLDUĞU İÇİN ONLARI GÖNDERMEDİM

ConquerorXIV

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Abdullah Durdi
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Telefon
Instagram
abdullah_durdi
Alıntıyı görüntüle DİĞER BİLGİLER ÖNEMLİ OLDUĞU İÇİN ONLARI GÖNDERMEDİM
Hocam şimdi benim anlamadığı bu benim şanssızlığım mı gerçekten yoksa ürünü sipraiş ettiniz altından kalkamayıp iptal mi ettiniz? veya başka bir şey mi oldu koskoca vatan bilgisayarın bi ürünü doğru adrese teslim edemiyor olması çok saçma. almak zorunda değilsiniz ama duygularımlada oynamamış olsanız daha iyi olurdu tabi günlerce bi umut bekledim ayrıca ürün sipariş edilirken benim telefon numaram üzerinden sipariş edilmedi kurye geldiğinde bana ulaşamazdı ve kaldığım ev adresi bilgisinden girildiyse paylaşın lütfen zaten grçici ikametgahda kalıyorum paylaşılmasından rahatsız olmam. belki benim kaldığım adrese sipariş edilmedi sadice adres bilgilerim istendi bende verdim okadar. ürün kimin adına verildi bi kargo takip no yokmuydu hiç mi bakmadınız nereye gitti bu ürün diye, yani anlam veremediğim çok fazla şey var üstüne gitmek istemiyorum belkide gerçekten spariş vermek istedin iyi niyetinden ama anlam veremiyorum bu kadarda şanssız olamam dedikçe her seferinde daha ağır şeyler görüyor yaşıyorum işimi görecek bir bilgisayar olsa yeterdi çok mu şey istedim?
Alıntıyı görüntüle DİĞER BİLGİLER ÖNEMLİ OLDUĞU İÇİN ONLARI GÖNDERMEDİM

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,034
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715