rıza baba
80+ Bronze
banlansın bunu yapan kişiArkadaşlar bilgisayar falan gelmedi 3-4 gün sonra arkadaş bana yazdı ürün gelmiş hayırlı olsun diye. dedim ürün falan yok şaşırmış gibi tepki verdi sonra nasıl olur falan dur bi arıyayım dönerim sana dedi vatan bilgisayarı aramış kurye ürünü TC no isim soyisim almadan teslim etmiş koskoca vatan bilgisayar sorumluluk kabul etmiyormuş. Arkadaşta firmayı- kuryeyi dava edeceğini çok üzgün olduğunu bir gelişme olursa haber edeceğini söyledi dahada muhabbetimiz olmadı şimdi tekrar söylüyorum kimse bana bilgisayar almak zorunda değil ama bende burda keyfimden yalvarmıyorum ev yok iş yok hayat bitti şehirde imkanım olmadığı için birisi yol gösterir umuduyla bu konuyu açtım aldığını idda ettiği bilgisayar ucuz bir bilgisayar değil maalesef bu ülkede bu tür elektronik ürünlere ulaşması zor burda canımın sıkan gerçekten birinin yardımcı olacağını düşünmem kaç güdür kapıda camda kargo bekledim aslı olmayan nir kargo için sipariş etmeyeceksen etme etmek zorunda değilsin ama neden beni madur ediyorsun boşu boşuna heveslendirip duygularımla oynuyorsun? Söylediklerinizi ciddiye aldım belediyeye başvurdum olumlu sonuç alamadım burs başvurusu adı altında açılan sitelerde kişisel bilgilerimi çaldırdım dolandırılmaya çalışıldım para falan istediler faydasından çok zararı oldu bana durum bu.