Kanka onu biliyorum da, yorum işi sıkıntı.Millî Eğitim Bakanlığı ortaöğretim kurumları yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik kapsamında devamsızlık konusu açıklanmıştır. 10 gün ve üzeri özürsüz devamsızlık yapan, 20 gün ve üzeri özürlü devamsızlık yapan öğrencilerin ders puanları ne olursa olsun öğrenciler başarısız olarak sayılır.
dostum yanlış anlama ama, 10 gün ve üzeri/20 gün ve üzeri deyince aklında ne canlanıyor çok merak ediyorum? adam 10 gün ve üzeri yazmış bana 9.5 olsa da kalır mıyım diyorsun. her şey açık ve net. özürlü devamsızlık 20 gün ve üzeri ise(20 de dahil)/ özürsüz devamsızlık 10 gün ve üzeri ise(10 gün de dahil) başarısız sayılırsın. bunda anlamayacak bir şey yok şahsen. bu konuyu öğretmenlerin ile de görüşebilirsin ayrıca, tekrardan anlamadıysan. sinirlendiysem kusura bakma alinciğim. amacım seni yargılamak ya da azarlamak değil.Kanka onu biliyorum da, yorum işi sıkıntı.
Tam 10 gün mü olursa kalınıyor, 9.5 mi olması lazım.
Kimisi de diyor ki 29,5 gün özürlü de olsa sorun yok felan
Özürlü sınırı yok, ikisinin toplamı 30'u geçmemesi gerek. 24.5 yapıyor, haliyle geçiyorsunuz. Eğer özürsüz 5'i geçerse belge alamıyorsunuz, 10'u geçerse başarısız sayılıyorsunuz yine.Alıntıyı görüntüle
Özürlü sınırı 20 diyorlar, bu şekilde sorun oluyor mu?
Hocam ozursuz devamsizlikta 10 gun olunca kalmiyorsun 10.5-11 olmasi lazim okul yonetimine sordum bu konuyu 10'u en ufak gecince kaliyorsun dediler ozurlu devamsizligi bilmiyorumKanka onu biliyorum da, yorum işi sıkıntı.
Tam 10 gün mü olursa kalınıyor, 9.5 mi olması lazım.
Kimisi de diyor ki 29,5 gün özürlü de olsa sorun yok felan
benim devamsızlık 48 gün okuldamı kaldımAlıntıyı görüntüle
Özürlü sınırı 20 diyorlar, bu şekilde sorun oluyor mu?