Hocam bizim sınıf çok pislik bir sınıftı be :D tuvaletini yapan çocuğa yan tuvaletten pis tuvalet fırçası attılar çocukta üstünü değiştirmek için kıyafet bulamadı aldı çantasını okuldan kaçtı :D
Birgün tarih dersindeyiz arkadaşım yerden telefon bataryası bulmuş nerden bulduysa neyse bu çocuk elindeki kurşun kalemle bataryanın dışındaki kağıdı sökmeye çalışıyordu birden duman çıkmaya başladı bataryanın içinden o sıradada hoca 2.Abdulhamite uygulanan bombalı suikastı anlatıyordu hoca...
Bu işlerle uğraşan arkadaşlar var mı ya da bu konular hakkında bir bilgisi olan arkadaşlar varsa yorumlarda açık ve anlaşılır şekilde anlatırsa sevinirim.
Şahsen ben böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum yok rüzgarın yönünü değiştirmek yok suyun yönünü değiştirmek.
Yorumlara bekliyorum.
Evet beyler an itibariyle Rust adlı oyuna neredeyse %300 lük zam yapıldı ve bu fiyatı hiç hak etmiyor. İndirimde 20tlye düştüğüne bile almamıştım şu an 127TL!!!
Kendine gel Facepunch Studios
Beyler doğru düzgün bir açıklama yapılmadı ama Milli Eğitim Bakanı 8 Marttan itibaren gibisinden bir şey söylemiş sanırım. Şimdi bugün yapılacak olan kabile toplantısında ne konuşacaklar yüz yüze eğitimin ne zamana başlayacağını mı yoksa sınavların ne zaman yapılacağını mı. Şimdi kesin olarak 8...
-Yani kulaklık mikrofon açısından - olsada gayet rahat ve ses kalitesi güzel
Klavyem bir klavyeye benziyor, Mouse'umda ise sağ ve sol tıklar mevcut, gerçekten şaşırtıcı.
Evet bugün kendimden bahsettim, okuduğunuz için teşekkürler.
😂😂😂😂