Neler Yeni

Okulda yaşadığınız en tuhaf anılar neler bütün DA forumu bekliyorum.

Frecksloin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Egemen Çağlar
4.sınıftaydım. Sıvı yapıştırıcısı ağzımla açmaya çalışıyordum. Birden her yerim yapıştırıcı olmuştu, dilimi hareket ettiremiyordum. Hocaya bir şeyler söylemeye çalıştım. Anlamıyordu. Sonra lavaboya kaçtım. Ders bitince anca dilimi kurtarabilmiştim.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Olm siz ne yaşıyorsunuz böyle lan?

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
6. veya 7. sınıftayım türkçe dersinde kitap okuma etkinliği için kütüphaneye çıktık ve klasik olark kitap okumıyıp boş boş arkadaşlarımla konuşuyordum türkçe hocamız gelip beni uyardı ve ben devam ettim ve 3. 4. uyarıda artık adam gelip sırtıma hafifçe bi tokat attı ben ise daha önceden sınıftakielre ya olum sırtıma vurulunca nefesim kesiliyor vurmayın işte diye yalan söylemiştim bütün sınıf birden hocaya hocam yiğitin nefesi kesiliyor sırtına vurulunca dedi ve benimde birden yalanım aklıma geldi ve oynamaya başladım yaklaşık 2-3 ders boyunca canım hocamın güzel parasıyla yemek ve su aldım pişmanmıyım hayır(6. sınıf hatırladım)

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Buğra parlak
bir ara türkçeci ile tartışmaya girdik 35 kişilik sınıf hoca Tay*p i savunuyor biz 2 kişi savunmuyoruz hoca biraz bağrıyor konuşuyor hocaya dedim hocam biraz yavaş konuşalım dedim hoca sen bana üste çıkmak için bağrıyorsun filan mı dedin dedi bende hayır dedim sen gel bakalım müdürün yanına dedi müdür neden böyle yaptın filan dedi siyaset i sınıfın içine soktu dedim müdürde hoca haksız çıkar diye disipline vermedi

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Muhabbet sohbet etmek isteyen varsa discord ismini atabilir. Sahura kadar vakit geçmiyor be aga :D

Besim Tibuk

80+ Gold
9. Sınıf ilk tarih dersinde zil çaldıktan 10 saniye sonra sınıfa girdim ve tarih hocası öğretmenler ziili çaldı neredesin diye biraz söylendi. Ben de çalmadığını söyledim o ısrarla üsteledi.
Tam söylenirken öğretmenler zili çaldı.
Sonra özür diledi.
Bu da böyle bir anımdır.

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
7. sınıfta okulumdan bir süre ayrılmak zorunda kalmıştım doğal olarak yeni gelen hocaların kim oldugunu bilmiyordum okula yaklaşık 1 ay sonra geri döndüm ve bir türkçe hocası vardı beni de diğer bütün hocalar severdi ciddi bir insan olmadığımı hiperaktif bi kişiliğimin oldugunu her şeyden habersiz ben yeni türkçe hocamızın dersinde biraz çok konuştum ve hocam yerimi değiştir bende eşşek gibi orda daha çok konuşurum hocam dedim bu lafımın üzerinde müdür yardımcımız olan (isim paylaşmak istemediğim için x Diyeceğim) x beyin odasına geç orada bekle dedi ve ben masumca ilerledim x hocamız bana gelip onun eşinin oldugunu söyledi korku dolu 1 sene geçirdim bu olaylardan 3 sene sonra ziyarete gittigim zaman hocam bana aa naber diyip ayağıyla kapıyı açtı ve sınıfına girdi kadınla hiç bir birimizi sevemedik

Besim Tibuk

80+ Gold
7. sınıfta okulumdan bir süre ayrılmak zorunda kalmıştım doğal olarak yeni gelen hocaların kim oldugunu bilmiyordum okula yaklaşık 1 ay sonra geri döndüm ve bir türkçe hocası vardı beni de diğer bütün hocalar severdi ciddi bir insan olmadığımı hiperaktif bi kişiliğimin oldugunu her şeyden habersiz ben yeni türkçe hocamızın dersinde biraz çok konuştum ve hocam yerimi değiştir bende eşşek gibi orda daha çok konuşurum hocam dedim bu lafımın üzerinde müdür yardımcımız olan (isim paylaşmak istemediğim için x Diyeceğim) x beyin odasına geç orada bekle dedi ve ben masumca ilerledim x hocamız bana gelip onun eşinin oldugunu söyledi korku dolu anlar yaşadım bu olaylardan 3 sene sonra ziyarete gittigimde hocamı aa naber diyip ayağıyla kapıyı açtı ve sınıfına girdi kadınla hiç bir birimizi sevemedik
Eee odada ne oldu?
OkulHub mu?

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Lisedeyken Hoca anlatıyor geçen tuvaletten 6 kişi çıkardım. Sigaraları çıkarın ,ne sigarası hocam, eee ne yapıyordunuz 6 kişi Nxbdhsj . Birinde de tüm erkekleri aniden aşağıya toplamışlardı konuda biri maşrapaya pislemiş(deliği şaşırmış herhalde) Müdür geldi o arkadaş aramızda burada biliyoruz da kim olduğunu, hizmetliler senin pisliğini temizlemek zorunda falan vs konuşmuştu.

Top Bottom