Neler Yeni

Okulda yaşadığınız en tuhaf anılar neler bütün DA forumu bekliyorum.

Chrollo04

80+ Bronze
ortaokulda baya cüsseli çocuk vardı dövemiyordum üstüne müdür akrabasıydı boss gibi bişey yani ben de kışın çamurlu kar vardı baya hepsini toplayıp o çocuğa atmıştım kıyafetleri çantası falan çöpe dönmüştü bana bir yumruk attığından müdür laf etmedi öpüşüp barıştırdı bir süre sonra kavgaya giriştik ayırırlarken ben bunun kolunu deştim tırnaklarımla o anki kadar rahatlamayı çok yaşamamışımdır
uzun olmasaydı ah daha neler yapmazdım

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Bu sene okulda bizim sınıfın en küçük boylusu olan bir arkadaş var gidiyor gidiyor kim eğilse naruto el hareketini yapıp şak anladınız siz tabi eliyle yapıyor o kadar değil neyse işte bizde uzun boylu bir çocuk var baya uzun bize göre gitti ona yaptı ve kaçmaya başladı ama uzun arkadaşın ayak boyu bile yeter zaten saniyesinde yetişti tuttu çocuğu döndürdü döndürdü ve bir fırlattı çocuk nolduğunu şaşırıp yere kapaklandı.
Bana okulda pandik attı biri ben arkamı dönüncede pis pis sırıttı (yani gerçek yüzümü görmek için bir taktik bu)
ve gerçek yüzümü gördü şuan yanımdan korkarak geçiyor.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Okul bahçesinin yanında kimsesiz bir ev vardı. Futbol oynuyorduk, top oraya kaçtı. Arkadaş kosarak almaya gitti. Kimsesiz oldugu icin ev çok karanlik ve kirliydi. Arkadaş dikkatsizlikten önündeki çukuru görmemis ve düşmüştu. (Çukurun içi full lağım ve dışkıydı.) 🤢

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Okul bahçesinin yanında kimsesiz bir ev vardı. Futbol oynuyorduk, top oraya kaçtı. Arkadaş kosarak almaya gitti. Kimsesiz oldugu icin ev çok karanlik ve kirliydi. Arkadaş dikkatsizlikten önündeki çukuru görmemis ve düşmüştu. (Çukurun içi full lağımdı.) 🤢
Bende civciv kovalıyordum küçük veletken önümde çimlerin kapladığı çukur vardeı düştüm bir baktım heryeri diken doluymuş heryerim diken olduda neyseki halam oradaydı biliyordu dikenleri çıkardı pek acımamıştı aslında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Asla unutamadığım bir anım var.
Ben ilkokuldayken sınıfta bir erkek pantolonunu çıkarıp donuyla sınıftaki kızları şakasına kovalıyordu sonra öğretmen masasının altında da donunu da çıkarıyordu.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Asla unutamadığım bir anım var.
Ben ilkokuldayken sınıfta bir erkek pantolonunu çıkarıp donuyla sınıftaki kızları şakasına kovalıyordu sonra öğretmen masasının altında da donunu da çıkarıyordu.
Bende inandım :ROFLMAO: gerçekse yemin et

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
1620369252494.png

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Ben bir ara okulda kavgaya karıştım herkes dağıldı gitti :ROFLMAO: birde bir ara bizim okulun manyağı öğretmene ******** diyen kafayı yemiş çocuğu dövdüm önüne gelene atarlanıyordu şuan arkadaşız :ROFLMAO:

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Öğretmenin haksız çıkıp öğrencinin haklı çıkması kadar güzel şey yok.
Akıllı tahtadan slayta bakıyoruz ders sosyal. Slaytı açtı hoca kaldığımız yere geldi bende hocaya burayı işledik dedim. Bu arada sosyal hocası kendini her durumda haklı sanan birisi ve sürekli bağırıyordu, haksız olsa bile üste çıkmaya çalışıyordu ama hoca değişti. Her neyse hayır işlemedik falan dedi bağırdı bana. Sonra 1-2 slayt daha ilerleyince hocam işledik dedim o da bana yine bağırdı hayır işlemedik diye. Sonra sınıf arkadaşlarım, hayır hocam burayı işledik geçtik buraya dediler. Sonra hoca 20 saniyeye kadar yakın sustu :D

Top Bottom