Neler Yeni

Okulda yaşadığınız en tuhaf anılar neler bütün DA forumu bekliyorum.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Öğretmenin haksız çıkıp öğrencinin haklı çıkması kadar güzel şey yok.
Akıllı tahtadan slayta bakıyoruz ders sosyal. Slaytı açtı hoca kaldığımız yere geldi bende hocaya burayı işledik dedim. Bu arada sosyal hocası kendini her durumda haklı sanan birisi ve sürekli bağırıyordu, haksız olsa bile üste çıkmaya çalışıyordu ama hoca değişti. Her neyse hayır işlemedik falan dedi bağırdı bana. Sonra 1-2 slayt daha ilerleyince hocam işledik dedim o da bana yine bağırdı hayır işlemedik diye. Sonra sınıf arkadaşlarım, hayır hocam burayı işledik geçtik buraya dediler. Sonra hoca 20 saniyeye kadar yakın sustu :D
Benim sosyal hocamda azıcık farklı aslında, ben ona diyorum "hocam buradaydık "galiba" oda oradan devam ediyor sonra diyorum "yok hocam burayı işledik şimdi hatırladım" sonra geçincede "öğretmenim aşırı aşırı özür dilerim işlememişiz yanlış dedim" diyorum genede öğretmen bir şey demiyor :ROFLMAO: ama cidden böyle oluyor arada.

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
10. SINIFTA ALEV TOPU YAPMIŞTIM
Ben meslek lisesinde okudum. 10. sınıfta salı ve perşembe günleri saat 13.30 da okula gidiyoduk saat 20.00 da çıkıyoduk. O zamanlarda okulda sıkılıyoz arkadaşlarla sürekli masatenisi oynuyoz raketi topu evden getiriyodum. Sondan 2. tenefüsteydik topumuz içine göçtü bilen bilir masatenisi oynatmaz. Arkadaşım da biyerde görmüş çakmakla topu hafif ısıtıyosun sonra yanlardan bastırıp düzeltiyosun. Ben çakmağın ayarını bi kaçırdım topu fazla ısıttım top alev aldı korkudan topu yere fırlattım topun alevi yükselmeye başladı o zamanlar boyum 1.60 falan alev omzuma kadar gelmişti. Attığım yerde de yün ceket ve sandalye vardı onları nasıl aldığımı anlatamam. Alev en son boyumu geçti ayağımda bez ayakkabı var korkudan basamıyom topa arkadaşta da bot vardı ezdi topu Fizikçi gördü bizi Hoca 65 yaşında falan adam burun kıllarını kesmiyodu bıyığıyla burun kılları kamufle oluyodu :D neyse dedi siz dışarı çıkın müdür yardımcısına gidin bizde çıktık o zaman son derse yaklaştığımız için koca okulda 2 sınıf ders işliyo kantin de açık kimse yok diye kantinde çiğköfteyi poğaçaları falan bedavaya veriyo çöpe gitmesin diye kantine gidip çiğköfte ayran yaptık. Sonra derse tekrar girdik olur öyle şeyler fizikçe anlattı olayı nasıl tepkimeye girdi diye dedik yırttık.

Umut0526

80+ Silver
Bu her sınıfta olan bir şey oluğunu düşünüyorum. İlkokul zamanlarında biri tuvaletini yapıp temizlemediğinde bir öğrenci oun görüp sınıfa gider ve herkese tuvalette kaka varder ve sınıfın yarısı tuvalete gidip dışkıyı izler

Chrollo04

80+ Bronze
Asla unutamadığım bir anım var.
Ben ilkokuldayken sınıfta bir erkek pantolonunu çıkarıp donuyla sınıftaki kızları şakasına kovalıyordu sonra öğretmen masasının altında da donunu da çıkarıyordu.
benim arkadaşım ilkokuldayken atletini çıkarıp sıra sıra tüm sınıftakilere memesini göstermişti xd

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Çok mükemmel bir anım var lisede tostçu yaren teyzeyi müdür çağırmıştı o zamanlar tabi öğlen arası herkes evlerine falan gitmiş arkadaşımda tost alıcaktı onu bekliyorum ondan sonra eve gidecektim tabii yaren teyze gittiğinde yan sınıftaki çocuklar hazır tostları alıp kaçmıştı bende alabilirdim ama yapmadım hemen dilek teyzeye şikayet ettim yan sınıfta olduklarından pek çok adlarını biliyordum hemen söyledim ve sınırsız tost hakkı kazandım ufff efsaneydi

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
İlk okulda birbirmizin sırtına çıkıp deve güreşi oynuyoduk
Baya var ama aklıma bu geldi

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Beni okulda döverim diye tehdit ediyordu bir benden küçük çocuk bende zaten dövebilirdimdde bakayım acıma duygusu varmı dedim ağladım o'da tehditten vaz geçmedi bende ağlamayı bıraktım acımıcak belli diyip koydum suratına bir tane ayakları arkasına vura vura kaçtı sajdjsaljdsalşkd

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Bu sene okulda bizim sınıfın en küçük boylusu olan bir arkadaş var gidiyor gidiyor kim eğilse naruto el hareketini yapıp şak anladınız siz tabi eliyle yapıyor o kadar değil neyse işte bizde uzun boylu bir çocuk var baya uzun bize göre gitti ona yaptı ve kaçmaya başladı ama uzun arkadaşın ayak boyu bile yeter zaten saniyesinde yetişti tuttu çocuğu döndürdü döndürdü ve bir fırlattı çocuk nolduğunu şaşırıp yere kapaklandı.
1 veya 2. sınıfta hocanın gelmesini bekliyorduk karşı sınıftan bi çocuk bizim sürekli kapımızı açıp kaçıyordu 1 2 3 oldu sonra dayanamadık üç arkadaş kapıyı tuttuk sonra kapı zorlandı açılmadı biz sevinirken hocamızın çocuklar açın kapıyı dediğini duyduk meğerse hocayı dışarda tutmuşuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,741
Üyeler
162,053
Son üye
u46X
Top Bottom