Neler Yeni

Okulda yaşadığınız en tuhaf anılar neler bütün DA forumu bekliyorum.

DeH$et

80+ Silver
Bu sene okulda bizim sınıfın en küçük boylusu olan bir arkadaş var gidiyor gidiyor kim eğilse naruto el hareketini yapıp şak anladınız siz tabi eliyle yapıyor o kadar değil neyse işte bizde uzun boylu bir çocuk var baya uzun bize göre gitti ona yaptı ve kaçmaya başladı ama uzun arkadaşın ayak boyu bile yeter zaten saniyesinde yetişti tuttu çocuğu döndürdü döndürdü ve bir fırlattı çocuk nolduğunu şaşırıp yere kapaklandı.
7. Sınıfta teknoloji tasarım dersinde DVD kapağı tasarlicaktik photoshop dan ama hoca salmış gibiydi bizi önümüzde bilgisayarlar açıktı meğersem herkesi sıra sıra geçiyormuş bizde salmıştır PC ye, DVD kapağı yapmak yerine ölçüleri oluşturup Hz. Yasuo nun İsa Musa sen bizi kutsa yazan Takkeli fotosunu koymuştuk sonra hoca bir anda gelince öyle kalmıştı PC de iki kişiydik ben ve arkadaşıma 85 verdi 😒

Saintes Maries

80+ Bronze
Bu sene okulda bizim sınıfın en küçük boylusu olan bir arkadaş var gidiyor gidiyor kim eğilse naruto el hareketini yapıp şak anladınız siz tabi eliyle yapıyor o kadar değil neyse işte bizde uzun boylu bir çocuk var baya uzun bize göre gitti ona yaptı ve kaçmaya başladı ama uzun arkadaşın ayak boyu bile yeter zaten saniyesinde yetişti tuttu çocuğu döndürdü döndürdü ve bir fırlattı çocuk nolduğunu şaşırıp yere kapaklandı.
İlkokulda hoca tiyatro günü için mi ne maske yapmamızı söylemişti bende evde bulduğum palyaço peruğunu bir maskeye takıp giyinmiştim. Öğle arasında maskeyi takıp bizden küçük sınıfları korkutmak için aşağı katlara inmiştim. Baktım sarıyor devam ettim sonra o katın nöbetçi öğretmeni beni alıp müdür odasına götürmüştü. O gün bu gündür her palyaço gördüğümde sövesim geliyor.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Arkadaşlarım çatıda sigara içerken yakalandılar. Okulu yakma teşebbüsünde bulunduklarını söyleyerek disiplin cezası almışlardı, hiç unutmam :D

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
8.sınıf teknoloji tasarım dersindeyiz hoca bildiğimiz uyuyor bizim sınıfta da samet diye bir çocul vardı tam serseri. Samet ismail falan takılırlardı arifte onlara yanaşmaya çalışırdı. Samet dediğim gibi serseri okula tabanca karambit falan getiriyordu tabi hepsi gerçek . Neyse bunlar arkada otururken sametin elindeki karambit fırlayıp arifin bacağına saplanmış bende inek öğrenciyim ruhum duymuyor. Arif korkusundan kimseye söylememiş 3 gün sonra barış parkta otururken öğreniyor az daha dursa çocuk iltihaptan daha büyük hasta olacaktı herhalde. 5 cm saplanmış tam baldır kısmına .
İşin en korkutucu yani Samet hiç bir ceza almadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Barışta arifin yakın arkadaşı . Arif yetim bir çocuktu ama işte cool olmak adına ne işlere bulaştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3. Sınıfta bizim sınıftaki bir çocuk altına kakasını yaptı ilginç olan ise annesini çocuğu temizlemeye geldiğinde tuvalette temizlemek yerine sınıfta çocuğun pantolonunu indirerek temizlemesi
1.sınıfta çok sıkıştım hocaya söyledim tut banane tenefüste gitseydin dedi. Bende çıkartıp peteğin dibine küçük tuvaletimi yapmıştım dersin ortasında. Sonra da hoca naptın falan dedi. Bende böylr pişman ederler adamı demiştim orta boş olsaydı ortaya yapardım demiştim. Tüm sınıfta görmüştü bir kaç kız o neee demişti çok utanç vericiydi 😔😔

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Çok garip bir anım var bu anımı hatırlayan benle aynı sınıfta olan arkadaşlarım bu mesajı görürler ise onlara selamlar öncelikle
biz beden dersi için teneffüste soyunma odasına gitmiştik 4.sınıfız. Sonra tuvalette bir kadın ve onun çocuğu vardı çıkmadılar bizde öğretmene söyledik sonra öğretmen bizle geldi ve kadınla konuştu.
Olay şu; Kadın ve çocuğu tuvaleti bulamamışlar ve çocuk soyunma odasına yapıyordu. Öğretmen tuvaletin yerini söyledi ve kadın çocuğunun o kahverengi şeylerini eliyle alıp poşete koydu ve oradan uzaklaştılar.
Soyunma odası boşaldığında biz arkadaşlar ile baya bi gülmüştük bu olaya.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok garip bir anım var bu anımı hatırlayan benle aynı sınıfta olan arkadaşlarım bu mesajı görürler ise onlara selamlar öncelikle
biz beden dersi için teneffüste soyunma odasına gitmiştik 4.sınıfız. Sonra tuvalette bir kadın ve onun çocuğu vardı çıkmadılar bizde öğretmene söyledik sonra öğretmen bizle geldi ve kadınla konuştu.
Olay şu; Kadın ve çocuğu tuvaleti bulamamışlar ve çocuk soyunma odasına yapıyordu. Öğretmen tuvaletin yerini söyledi ve kadın çocuğunun o kahverengi şeylerini eliyle alıp poşete koydu ve oradan uzaklaştılar.
Soyunma odası boşaldığında biz arkadaşlar ile baya bi gülmüştük bu olaya.
Komik gelebilir ama bence iğrenç geldi. Tabi anınız değil kadının yaptığı şey.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
5. sınıfa geçtiğimizde beden dersindeyken kızlar erkekler soyunma odasına bakıyordu tabi masum ben Bizde bakalım demiştim arkadaşlar da gülmüştü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,525
Üyeler
162,015
Son üye
zRooks
Top Bottom