Neler Yeni

Okulda yaşadığınız en tuhaf anılar neler bütün DA forumu bekliyorum.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
H-hocam öğretmen olduğunun f-farkında olmadan yazdın değil mi m-mesajı?
Aslında aynı kullanıcı isimli birisi vardı sınıfta, şöyle diyim mesela "asliacelya1/asliacelya" birisi öğretmen diğeri sınıftaki kız. Kıza yazcağıma hocaya yazdım tam bir bruh momentti

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,192
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
neyse dayanamadım yazıyorum adminler affınıza sığınıyorum banlamayın üstü kapalı anlatıcam :) (6-7 yıl önce yaşandı lisede)
hani şu çıkar göster muhabbeti var ya masaya vurmak felan bizimkiler nasıl diyim aralarında iddaya girip en şey işte kimde diye bir iddaaya girmişlerdi daha fazla yazamıycam üstü kapalı en fazla bu kadar :D
Sen abdül Hamidi savundun, çıkar göster.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Lise de benzer bir olaya şahit olmuştum. O zamanlar en yakın arkadaşım tenefüste orta parmağını yalayıp löp diye köküne kadar sınıfta ki bir başka arkadaşa köklemişti. O sırada koridordan tarihçi de geçerken sınıfa bakıyordu, olayı an ve an o da görmüştü. Ama bildiğiniz yalayıp kökledi yani parmağını yalarken mmh ah diye gelen sesi hala hatırlıyorum. Sonra tarihçi bir sonraki dersinde muhabbetini felan yaptı, işte o zamanki aklımızla güldük ettik felan, çok cahilce. Neyse bizim çocuğun lakabı altın parmak olmuştu :D Eskiden mezun olduğum liseyi ziyarete gittiğimde -Okul yıkıldı- tarihçi hep sorardı, altın parmak ne yapıyor diye.
Hocam sizin ki daha betermiş benim okuldaki normal yapıp kaçıyordu bu hem yalıyor hem zevk alarak yapıyor öyle biri ile aynı sinifta olsam kollayarak gezerdim

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,192
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam sizin ki daha betermiş benim okuldaki normal yapıp kaçıyordu bu hem yalıyor hem zevk alarak yapıyor öyle biri ile aynı sinifta olsam kollayarak gezerdim
Lise zamanı, ergenliğin verdiği bi aksiyon, heyecan arayışı var. Normalde yaptığı ya da yapacağı bir şey değildi ama ergen olunca her şey yapılabiliyor, hepimiz lise zamanı mutlaka değişik şeyler yapmışızdır, o yüzden o zaman yadırgamadık yani kendimizi korumaya alalım tarzı düşünce kimsede yoktu çünkü herkes değişikti zaten, hergün değişik olaylar, olaysız günümüz yoktu, eğlenceliysi :D En azından benim çevrem böyleydi, hareketli, olaylı, değişik, absürt. Aynı iki arkadaş başka bir hocadan okkalı tokat yemişlikleri de var. Şılap diye hoca ikisine de yapıştırmıştı. :D

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Lise zamanı, ergenliğin verdiği bi aksiyon, heyecan arayışı var. Normalde yaptığı ya da yapacağı bir şey değildi ama ergen olunca her şey yapılabiliyor, hepimiz lise zamanı mutlaka değişik şeyler yapmışızdır, o yüzden o zaman yadırgamadık yani kendimizi korumaya alalım tarzı düşünce kimsede yoktu çünkü herkes değişikti zaten, hergün değişik olaylar, olaysız günümüz yoktu, eğlenceliysi :D En azından benim çevrem böyleydi, hareketli, olaylı, değişik, absürt. Aynı iki arkadaş başka bir hocadan okkalı tokat yemişlikleri de var. Şılap diye hoca ikisine de yapıştırmıştı. :D
Haklısınız hocam güzel zamanlar

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,981
İsim
göksel yurtcan
suriyeliler sınıfta torpil patlatmıştı sonra 1 hafta okulda girişte çıkışta arama yapılıyordu dersi bölüp arama yapıyorlardı

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
5 sene önce yeni gelen hocaya şaka yapmıştık.
ilk dersimize girecek biri koltuğuna iğne koymuş, daha oturamadan battı kadına.
sonra "DAHA İLK DERSİMDE BÖYLEMİ KARŞILIYORSUNUZ BENİ !" dedi.
müdürlük olduk bütün sınıf.
Sonra hala meçhul kimin yaptığı...
bir dönemmi bir yılmı sonrada, gideceği zaman herkes pankartlar kağıtlar açıp 4. kattan zemin kata kadar "GÜLBEN HOCA GİTMEYİN" diye protesto ettik yönetimi.
sonra her sene geldi tabii yeni testosteron hormonu salgılayan 8 ler hemen çembere alırdı hocayı.
Ama TAŞ gibi hatundu ya.
her türkçe öğretmenimiz öyle olsa keşke.

Top Bottom