Neler Yeni

Okulda yaşadığınız en tuhaf anılar neler bütün DA forumu bekliyorum.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Ha birde ortaokulda bir anım var garip ama hafifinden aşkta sayılır. Bir kızla nöbetçi oluyorum sınıfın içinde, bizim sınıfta bilişim odasına gitti ben kızla yalnız başıma kaldım güzelde kız hafif çekiniyor banada o gün bir özgüven geldi başladım kıza espri felan yapmaya onunda hoşuna gidiyor beraber sınıftan çıkıp kantine falan gittik bütün okulu ikimiz gezdik sonra kıza kraker almıştım çok iyiydi. Bu anıyı garip yapan şey bu kız 2 senedir bizim sınıfta ve ben 1 kez belki konuştum konuşmadım. O günden sonra bir merhabalaştık sonra kızla hiç bakışmadık bile sanki o gün o saat içinde bir şeyler oldu çok garipti acaba astral seyahate mi çıktım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acaba o çocuk sen olmayasın hatırlamıyorsun da xd birde o dediğin müdür zaten klasik müdür kombini
Yok ben değilim bizim karşı sınıftan bir çocuktu. Ben olayın tam nasıl geliştiğini anlanamıştım ilk defa o kadar kan gördüğüm için bu anıyı hatırlıyorum sürekli.

Bu arada ortaokulda kafam yarılmıştı benimde. Çocuğun biri süpürgeyi bana fırlattı bende ona attım derken derken gel o süpürgenin sapı kafama çarp ben yerde yatıyorum elim kafamın arkasında hâla gülüyorum ayağa kalktım elime bir baktım kıpkırmızıydı yerde kan olmuştu hafif, halbuki çok küçük bir yaraydı boyunluk takmışlardı hastaneye gittik öyle baya kötüydü kafama taş gelmedi ama süpürge sapı geldi.

Son düzenleme:

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Ha birde ortaokulda bir anım var garip ama hafifinden aşkta sayılır. Bir kızla nöbetçi oluyorum sınıfın içinde, bizim sınıfta bilişim odasına gitti ben kızla yalnız başıma kaldım güzelde kız hafif çekiniyor banada o gün bir özgüven geldi başladım kıza espri felan yapmaya onunda hoşuna gidiyor beraber sınıftan çıkıp kantine falan gittik bütün okulu ikimiz gezdik sonra kıza kraker almıştım çok iyiydi. Bu anıyı garip yapan şey bu kız 2 senedir bizim sınıfta ve ben 1 kez belki konuştum konuşmadım. O günden sonra bir merhabalaştık sonra kızla hiç bakışmadık bile sanki o gün o saat içinde bir şeyler oldu çok garipti acaba astral seyahate mi çıktım?

Yok ben değilim bizim karşı sınıftan bir çocuktu. Ben olayın tam nasıl geliştiğini anlanamıştım ilk defa o kadar kan gördüğüm için bu anıyı hatırlıyorum sürekli.

Bu arada ortaokulda kafam yarılmıştı benimde. Çocuğun biri süpürgeyi bana fırlattı bende ona attım derken derken gel o süpürgenin sapı kafama çarp ben yerde yatıyorum elim kafamın arkasında hâla gülüyorum ayağa kalktım elime bir baktım kıpkırmızıydı yerde kan olmuştu hafif, halbuki çok küçük bir yaraydı boyunluk takmışlardı hastaneye gittik öyle baya kötüydü kafama taş gelmedi ama süpürge sapı geldi.
Maşallah hocam dolu dolu geçirmişsin okul hayatını

Besim Tibuk

80+ Gold
Almancadan 94 alıp üzülünce linç yemekten zor kurtulmam olabilir.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,390
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Yanlışlıkla hocaya dmden yürümüştüm

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,390
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler

Besim Tibuk

80+ Gold
Aynen şöyle yazmıştı;
"İltifatların için teşekkür ederim Enes ama baş başa kahve içme isteğini reddetmek zorundayım 😊"
H-hocam öğretmen olduğunun f-farkında olmadan yazdın değil mi m-mesajı?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,250
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Lise de benzer bir olaya şahit olmuştum. O zamanlar en yakın arkadaşım tenefüste orta parmağını yalayıp löp diye köküne kadar sınıfta ki bir başka arkadaşa köklemişti. O sırada koridordan tarihçi de geçerken sınıfa bakıyordu, olayı an ve an o da görmüştü. Ama bildiğiniz yalayıp kökledi yani parmağını yalarken mmh ah diye gelen sesi hala hatırlıyorum. Sonra tarihçi bir sonraki dersinde muhabbetini felan yaptı, işte o zamanki aklımızla güldük ettik felan, çok cahilce. Neyse bizim çocuğun lakabı altın parmak olmuştu :D Eskiden mezun olduğum liseyi ziyarete gittiğimde -Okul yıkıldı- tarihçi hep sorardı, altın parmak ne yapıyor diye.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,092
Üyeler
164,611
Son üye
obezitnazan
Top Bottom