Teşekkürler hocam. Sağlıklı yıllar dilerim, iyi gecelerTamam hocam iyi geceler yeni yılınız kutlu olsun
Teşekkürler hocam. Sağlıklı yıllar dilerim, iyi gecelerTamam hocam iyi geceler yeni yılınız kutlu olsun
Yok ben değilim bizim karşı sınıftan bir çocuktu. Ben olayın tam nasıl geliştiğini anlanamıştım ilk defa o kadar kan gördüğüm için bu anıyı hatırlıyorum sürekli.Acaba o çocuk sen olmayasın hatırlamıyorsun da xd birde o dediğin müdür zaten klasik müdür kombini
Maşallah hocam dolu dolu geçirmişsin okul hayatınıHa birde ortaokulda bir anım var garip ama hafifinden aşkta sayılır. Bir kızla nöbetçi oluyorum sınıfın içinde, bizim sınıfta bilişim odasına gitti ben kızla yalnız başıma kaldım güzelde kız hafif çekiniyor banada o gün bir özgüven geldi başladım kıza espri felan yapmaya onunda hoşuna gidiyor beraber sınıftan çıkıp kantine falan gittik bütün okulu ikimiz gezdik sonra kıza kraker almıştım çok iyiydi. Bu anıyı garip yapan şey bu kız 2 senedir bizim sınıfta ve ben 1 kez belki konuştum konuşmadım. O günden sonra bir merhabalaştık sonra kızla hiç bakışmadık bile sanki o gün o saat içinde bir şeyler oldu çok garipti acaba astral seyahate mi çıktım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok ben değilim bizim karşı sınıftan bir çocuktu. Ben olayın tam nasıl geliştiğini anlanamıştım ilk defa o kadar kan gördüğüm için bu anıyı hatırlıyorum sürekli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada ortaokulda kafam yarılmıştı benimde. Çocuğun biri süpürgeyi bana fırlattı bende ona attım derken derken gel o süpürgenin sapı kafama çarp ben yerde yatıyorum elim kafamın arkasında hâla gülüyorum ayağa kalktım elime bir baktım kıpkırmızıydı yerde kan olmuştu hafif, halbuki çok küçük bir yaraydı boyunluk takmışlardı hastaneye gittik öyle baya kötüydü kafama taş gelmedi ama süpürge sapı geldi.
O harbi linçlik bir durum amaAlmancadan 94 alıp üzülünce linç yemekten zor kurtulmam olabilir.
Kolay bir sınavdı, doğruyu silip yanlışı yazdığım için üzüldüm.O harbi linçlik bir durum ama
Aynisi bana coğrafya da oldu seni çok iyi anlıyorum hocamKolay bir sınavdı, doğruyu silip yanlışı yazdığım için üzüldüm.
Saçma olan 2 küçük hata yaptım kısacası.
Hocanın cevabı çok merak ediyorumYanlışlıkla hocaya dmden yürümüştüm
Alfa.Yanlışlıkla hocaya dmden yürümüştüm
Aynen şöyle yazmıştı;Hocanın cevabı çok merak ediyorum
Dicek bir şey bulamadım xdAynen şöyle yazmıştı;
"İltifatların için teşekkür ederim Enes ama baş başa kahve içme isteğini reddetmek zorundayım "
H-hocam öğretmen olduğunun f-farkında olmadan yazdın değil mi m-mesajı?Aynen şöyle yazmıştı;
"İltifatların için teşekkür ederim Enes ama baş başa kahve içme isteğini reddetmek zorundayım "