Neler Yeni

Okulda yaşadığınız en tuhaf anılar neler bütün DA forumu bekliyorum.

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
Kırmızı mürekkepli kalem mürekkebini su ile karıştırıp tüm duvar ı boyamıştım yanlışlıkla 🙂

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Bu sene okulda bizim sınıfın en küçük boylusu olan bir arkadaş var gidiyor gidiyor kim eğilse naruto el hareketini yapıp şak anladınız siz tabi eliyle yapıyor o kadar değil neyse işte bizde uzun boylu bir çocuk var baya uzun bize göre gitti ona yaptı ve kaçmaya başladı ama uzun arkadaşın ayak boyu bile yeter zaten saniyesinde yetişti tuttu çocuğu döndürdü döndürdü ve bir fırlattı çocuk nolduğunu şaşırıp yere kapaklandı.
ortaokulda mezun olurken öğretmenimiz elini öptürmeye çalışmıştı bende öpmek istemediğim için el sıkışmıştım doblo alışverişi yapıyor gibi fotoğrafımız var ve mezuniyette birbirimize pasta atmıştık sonrada azar yemiştik

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
Özel lisede okuyorum ve olan şey geçen sene yani 11. sınıfta oldu 2. sınavları olmaya başladık ve sınav arasında ben ve 2 arkadaşım okuldaki bir çocuktan torpil aldık tuvalette buluştuk ve birbirimize bakmaya başladık aniden arkadaşlarımdan birisi çakmağı çıkartıp torpili yaktı ve tuvaletin içine yaktı ve birden tuvaletten koşarak çıkmaya başladık fakat ben farkedilmedim kameralardan çünkü onlardan 3-4 saniye önce yürüyerek çıktım her neyse yaklaşık 3 saniye sonra okulda bir silah patlama sesi gibi bir ses herkes dışarda sınava girdik devamını anlatmam doğru olmaz :D

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Beden dersi bitmişti sınıfa kızlar bizden önce gidip giyiniyordu bizim arkadaş bilmeden gidip sınıfa dalmıştı daha beteri yine beden dersi bitmişti kızlar tam çıkıyordu bir tanesı pantolonunu düzeltmeye çalışıyordu bir anda erkekler içerdeyken pantolonu yere düştü ama maalesef ki içlik giyiyormuş :( o yüzden üzgünüm.

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Buğra parlak
Özel lisede okuyorum ve olan şey geçen sene yani 11. sınıfta oldu 2. sınavları olmaya başladık ve sınav arasında ben ve 2 arkadaşım okuldaki bir çocuktan torpil aldık tuvalette buluştuk ve birbirimize bakmaya başladık aniden arkadaşlarımdan birisi çakmağı çıkartıp torpili yaktı ve tuvaletin içine yaktı ve birden tuvaletten koşarak çıkmaya başladık fakat ben farkedilmedim kameralardan çünkü onlardan 3-4 saniye önce yürüyerek çıktım her neyse yaklaşık 3 saniye sonra okulda bir silah patlama sesi gibi bir ses herkes dışarda sınava girdik devamını anlatmam doğru olmaz :D
getir devamını

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
8. sınıfta kış aylarındaydık, dışarısı çok soğuktu ve yağmur yağıyordu. Bizim sınıfın hızlı gençleri :D komando marşını bağıra bağıra söyleyerek okul bahçesinin etrafında dolaşıyordu. Sonra bir hoca çıktı ve dersinin sabote edildiğini söyleyerek o hızlı gençlerin atletini çıkarttırarak yağmur altında 1-2 ders koşturdu :D

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
getir devamını
sınavlarımıza girdik ve 1. arkadaşımızın kim oldugunu buldular daha sonra 2. kişiyi almak için sınıfa geldiler ve sınav sonrası gelmesini istediler fakat benden haberleri yoktu sağolsun arkadaş suçu üslendi ve tek 1 kişi 1 hafta uzaklaştırma yedi

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
8. sınıfta kış aylarındaydık, dışarısı çok soğuktu ve yağmur yağıyordu. Bizim sınıfın hızlı gençleri :D komando marşını bağıra bağıra söyleyerek okul bahçesinin etrafında dolaşıyordu. Sonra bir hoca çıktı ve dersinin sabote edildiğini söyleyerek o hızlı gençlerin atletini çıkarttırarak yağmur altında 1-2 ders koşturdu :D
o sırada kızlar : oww yeahh / dğer sınıfların erkekleri: keşke bizde ceza alsaydık tenefüste dövelim şunları iyice assfaasfasf

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,485
Üyeler
162,007
Son üye
afterkok
Top Bottom