Onurkotlutok05
80+ Gold
Akıllı saatinin pili oatliyordu
Camdan atmıştım umarım birinin kafasına düşmemiştir
Camdan atmıştım umarım birinin kafasına düşmemiştir
Forum üyeleri olarak o fotoğrafı şu an istiyoruz.9. Sınıfta okulda bir gün boyunca Killa Hakan gibi dolaşmıştım
Fotosu var
Tabiikide duvara isabet ettirebilceğini sanmıyorum ama kasıtlı olarak yapılmış gibiydi.Tuvallet duvarına s**mışlardı.
ortaokulda mezun olurken öğretmenimiz elini öptürmeye çalışmıştı bende öpmek istemediğim için el sıkışmıştım doblo alışverişi yapıyor gibi fotoğrafımız var ve mezuniyette birbirimize pasta atmıştık sonrada azar yemiştikBu sene okulda bizim sınıfın en küçük boylusu olan bir arkadaş var gidiyor gidiyor kim eğilse naruto el hareketini yapıp şak anladınız siz tabi eliyle yapıyor o kadar değil neyse işte bizde uzun boylu bir çocuk var baya uzun bize göre gitti ona yaptı ve kaçmaya başladı ama uzun arkadaşın ayak boyu bile yeter zaten saniyesinde yetişti tuttu çocuğu döndürdü döndürdü ve bir fırlattı çocuk nolduğunu şaşırıp yere kapaklandı.
getir devamınıÖzel lisede okuyorum ve olan şey geçen sene yani 11. sınıfta oldu 2. sınavları olmaya başladık ve sınav arasında ben ve 2 arkadaşım okuldaki bir çocuktan torpil aldık tuvalette buluştuk ve birbirimize bakmaya başladık aniden arkadaşlarımdan birisi çakmağı çıkartıp torpili yaktı ve tuvaletin içine yaktı ve birden tuvaletten koşarak çıkmaya başladık fakat ben farkedilmedim kameralardan çünkü onlardan 3-4 saniye önce yürüyerek çıktım her neyse yaklaşık 3 saniye sonra okulda bir silah patlama sesi gibi bir ses herkes dışarda sınava girdik devamını anlatmam doğru olmaz
sınavlarımıza girdik ve 1. arkadaşımızın kim oldugunu buldular daha sonra 2. kişiyi almak için sınıfa geldiler ve sınav sonrası gelmesini istediler fakat benden haberleri yoktu sağolsun arkadaş suçu üslendi ve tek 1 kişi 1 hafta uzaklaştırma yedigetir devamını
o sırada kızlar : oww yeahh / dğer sınıfların erkekleri: keşke bizde ceza alsaydık tenefüste dövelim şunları iyice assfaasfasf8. sınıfta kış aylarındaydık, dışarısı çok soğuktu ve yağmur yağıyordu. Bizim sınıfın hızlı gençleri komando marşını bağıra bağıra söyleyerek okul bahçesinin etrafında dolaşıyordu. Sonra bir hoca çıktı ve dersinin sabote edildiğini söyleyerek o hızlı gençlerin atletini çıkarttırarak yağmur altında 1-2 ders koşturdu