Neler Yeni

8 Marttaki Sınav Karışıklığı ?

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Beyler doğru düzgün bir açıklama yapılmadı ama Milli Eğitim Bakanı 8 Marttan itibaren gibisinden bir şey söylemiş sanırım. Şimdi bugün yapılacak olan kabile toplantısında ne konuşacaklar yüz yüze eğitimin ne zamana başlayacağını mı yoksa sınavların ne zaman yapılacağını mı. Şimdi kesin olarak 8 Marttan sonramı yapılacak ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Müdür diyo 2 mart anadolu ajansı diyo 8 mart

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Beyler doğru düzgün bir açıklama yapılmadı ama Milli Eğitim Bakanı 8 Marttan itibaren gibisinden bir şey söylemiş sanırım. Şimdi bugün yapılacak olan kabile toplantısında ne konuşacaklar yüz yüze eğitimin ne zamana başlayacağını mı yoksa sınavların ne zaman yapılacağını mı. Şimdi kesin olarak 8 Marttan sonramı yapılacak ?
Her ilde 8 marta ertelendi. Örnek vereyim van da vakalar düşük 8 martta sınavlar başlayacak. İzmirde vaka yüksek 8 martta olmayacak örenk yani her şey bugün bilim kuruluna bağlı il il karar verilecek

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her ilde 8 marta ertelendi. Örnek vereyim van da vakalar düşük 8 martta sınavlar başlayacak. İzmirde vaka yüksek 8 martta olmayacak örenk yani her şey bugün bilim kuruluna bağlı il il karar verilecek
Her yerde 8 Mart diyorlar ama hocalara sorduğum zaman toplantıdan sonra size haber veririz diyorlar bu işten hiçbir şey anlamadım.

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
8 mart kesin bilgi.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,467
İsim
Mert Metshi
Sevgili Öğrencilerimiz,
Yazılı Sınavlarınız 8 Mart 2021 Pazartesi gününden önce yapılmayacak.
Bu nedenle,
1-5 Mart haftası Yani önümüzdeki hafta Derslerimizi online işlemeye devam ediyoruz.
Tüm Öğrencilerimiz,
Yarından itibaren Ders programına göre canlı derslerimize katılalım,
Devamsızlık yapmayalım.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,238
İsim
Taha Efe
Hemen soru cözümleri bitmeden meb canlı yayındayken sor!
OGMMATERYAL YKS Hazırlık-Soru Çözümleri 01.03.2021 TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI (TYT)-MATEMATİK (TYT) - YouTube

Top Bottom