Arama sonuçları: *

1. Mazening

youtube kalite cozum

bilgisayarda mi laptop da mi bilgisayarda ise https://chrome.google.com/webstore/detail/enhancer-for-youtube/ponfpcnoihfmfllpaingbgckeeldkhle bunla herseyi ayarlarsin harika bir eklenti
  2. Mazening

Sevdigim kiz ve taciz eden cocuk

kanka 14 yasındaysan ne kasıyosun takıl geçsin parayı da seni mutlu etmicek insanlara yada şeylere harcama ne gerek var en ufak şeyde böyle ümitlenme bide diğer abilerin dediği gibi vur kaç falan y*vsak ol cok takıntı yapma
  3. Mazening

Suriyelilerin cüzdanımı çalmaya çalışması üzerine

sonra ne oldu la :) 1643200491 Bu adamlar her yerde sorun heryerde serefsiz aralarında var böyle tek tük iyiler onlarda çok az almanyada yasıyorum okulda var böyleleri herkese vurup kaçıyolar kızlara hem sözlü hem temas ederek taciz ediyolar bir şey de yapamıyosun geçen birini sıkıştırıp...
  4. Mazening

Japon balıklarına ne kadar yem vermeliyim?

Öyle mi diyorsunuz ben her balığa 3 lt yeterli diye biliyodum
  5. Mazening

Teşekkür ederim🙁🙏
  6. Mazening

Merhaba yaklaşık 5 senedir japon balığı bakıyorum. 40 lt lik akvaryumumda genelde en fazla 3 balık baktım geçen hafta bi delilik yapıp 15 balığa sahip oldum. 1 haftadır ne kadar yem atacağımı kestiremiyorum az mı attım çok oldu diye kendimi kötü hissediyorum üstüne üstlük bugün 4 senedir...
  7. Mazening

Liseye geçiş süreci...

Arklar liseye geçtim uzaktan eğitimde çok dersleri sallamadım. Yüz yüze de çalışdım daha çok ama sınavalar çok erken yapıldı bizde çok çalışmadan sınavlara girdim. Notlarım pek iyi gelmiyo nasıl toparlıcam. Abilerim olarak sizden biraz tavsiye tüyo istiyorum.
  8. Mazening

Lgs ye bu sene giren varmı ?

he anladım. benim anladığım ilk tercihini tekrar denicek fln. kb.
  9. Mazening

ya nasıl bulunmuyor saçmalıyorsun bilmeden yazmayın!
  10. Mazening

Hocam tercihleri onaylatmak için ortaokullara gidip mühürletiyorsun ya yanlış anladın sen
  11. Mazening

https://e-okul.meb.gov.tr/SinavIslemleri/BasvuruIslemleri/MYS/SNV00116.ASPX bu linke gircen istediğin okulu tercih etcen sonra herhangi bir ortaokula gidip onaylatcan bu kadar :)
  12. Mazening

ben girdim. yeniden yerleştirme den kastın ne?
  13. Mazening

LGS 55 net okul önerileri

yazılım bölümünü önerir misiniz? Sorduğum kişiler öneriyo.
  14. Mazening

büyük ihtimalen olacak bir sürü kişinin sınavı kötü geçti soruların örnek sorularla hiç bir alakası yoktu. 1594741121 ama tabii ki validebağ fen olmaz ama klasik bir fen lisesinde bahsediyorum. 1594741297 beniim sene başı hedefim İTÜ Mtal di de %10 luk büyük ihtimal giremeyeceğim.
  15. Mazening

bilemiyorum ama bu sene zordu ben değil birçok insan söylüyor yüzdelik dilimler geçen seneye göre değişebilir.
  16. Mazening

yüzdelik dilimler perşembe açıklanıyo
  17. Mazening

puan hesaplama sitelerinde baktım 350 - 380 arası değişiyo ama Fen =Full Mat= 4 net Türkçe =11 İngilizce =8
  18. Mazening

LGS'de 55 net yaptım. İstanbul içi/çevresi okul önerebilir misiniz?
  19. Mazening

Beyler dava var

Bilgi teknoloji herşeyi istese bulabiliyor diye biliyorum wp konuşmalarından instagram dm lerini.
Top Bottom