Neler Yeni

Japon balıklarına ne kadar yem vermeliyim?

Mazening

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mehmet Akif Özçelik
Merhaba yaklaşık 5 senedir japon balığı bakıyorum. 40 lt lik akvaryumumda genelde en fazla 3 balık baktım geçen hafta bi delilik yapıp 15 balığa sahip oldum. 1 haftadır ne kadar yem atacağımı kestiremiyorum az mı attım çok oldu diye kendimi kötü hissediyorum üstüne üstlük bugün 4 senedir baktığım bi balığım öldü. Vicdan azabı çekiyorum yardım edin .

Sonuç olarak 14 japon balığım var ne kadar yem atmalıyım?

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
1 japon balığına gereken sağlıklı miktar minimum 20 Litredir.Yazık ediyorsunuz hayvanlara.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Merhaba yaklaşık 5 senedir japon balığı bakıyorum. 40 lt lik akvaryumumda genelde en fazla 3 balık baktım geçen hafta bi delilik yapıp 15 balığa sahip oldum. 1 haftadır ne kadar yem atacağımı kestiremiyorum az mı attım çok oldu diye kendimi kötü hissediyorum üstüne üstlük bugün 4 senedir baktığım bi balığım öldü. Vicdan azabı çekiyorum yardım edin .

Sonuç olarak 14 japon balığım var ne kadar yem atmalıyım?
seneler önce bizim de japon balığı fazla yem verdiğim için ölmüştü çok vermemeye çalışın balıklar ne kadar yediğini bilmiyor o yüzden şişip ölüyorlar vicdan azabı çekme sen üstüne düşeni yapmışşın ama yinede dikkat et yem konusunda

Mazening

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mehmet Akif Özçelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

VitoScaletta

80+ Gold
40 lt akvaryumda 14 tane japon balığı fazla git petshopa sat hava motoru varmı akvaryumunun aşırı dar akvaryumun kafayı yerler hayvanlar stresten ölmüştür ölen de

Mraba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mert Altun
40 lt akvaryumda 14 tane japon balığı fazla git petshopa sat hava motoru varmı akvaryumunun aşırı dar akvaryumun kafayı yerler hayvanlar stresten ölmüştür ölen de
adamın acılarını okadar ii söeldinki bence balıklarına soruo şu an hanginizi atam die

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,042,306
Üyeler
165,331
Son üye
osanmaz9