Arama sonuçları: *

1. Meeagle

12.Sınıf Fiziği ve AYT Biyoloji kaç ayda biter

Anca yetişir sıkı tutup başla. Ocaktan sonra zaman 2x daha hızlı geçer ne ara geçti dersin.
  2. Meeagle

Fiat Egea Alınır mı ve hangisi alınır

bu fiyatlara egea en iyi tercihlerden biridir motor olarak 1.4e bulaşma bütçene göre temiz bir 1.3 multijet almanı öneririm.
  3. Meeagle

Yks tyt için youtube kanal önerisi

matın sıfırsa bıyıklı matematiğe bak derim eğer biraz bir şey biliyorsan mert hoca ya da eyüpb bakabilirsin. fen derslerinde en iyilerini yukarıdaki arkadaş bahsetmiş zaten.
  4. Meeagle

YKS ilk 300k yapmak zor mu?

tyt de mat kas fende garanti konuları ceple hepsine çalışmasanda olur. sonra hızlıca ayt aban ocağın başında başla geciktirme ayt yi.
  5. Meeagle

Mavi Işık Filtrem İyi Mi?

mavi ışıktan kaçarken başkasına takılmışsınız siz hocam
  6. Meeagle

TYT netleri nasıl artar?

Hocam sayısal 300bin ise o zaman ayt ye abanın deli gibi ayt kasın arada üçgenleri araya kaynatın aynı zamanda tyt matta sb çözmeye zaman yetmez problem çözün ve branşlarla destekleyin. %80 ayt öncelik verin.
  7. Meeagle

TYT netleri nasıl artar?

Türkçede dil bilgis eksiğin var mı? Onları tamamla tamamlarken 2 güne 1 branş at. süre tutarak matematikte ise adam akıllı bir tane sb bitirmen gerekli. düzenli problem 10 15 tane geometri çalış en kötü üçgenleri yala yut cebe at çok çok önemli tyt fende ise konu seç garanti çıkacak konuları...
  8. Meeagle

Babamla birlikte çalışıcam tavsiye

Hocam eğer hayalinde bir meslek yoksa bu işe kalkış pişman olabilirsin aynı şekil babam serbest piyasada daire boyacısı yeri geldi full sezon çalıştık parası iyi olabilir ama ben bu işi yapmak istemediğim için devam ettirmiyorum. İyi düşün elindeki imkanları değerlendir ilerde devam...
  9. Meeagle

Evde bişeyi nasıl en iyi nasıl saklarsınız

kalın yada büyük bir şey değilse yatak ile baza arasına
  10. Meeagle

Mezuna bırakıp sabancı kazanmak

2 senede eğer çalışırsan rahat yaparsın hocam sadece senin ne kadar azmettiğine bağlı.
  11. Meeagle

Otomasyon işi yapılır mı

Bakım onarım üzerine girersen bakımcı olarak pek vermezler bizim burda 17-30 arası max mesaili. Ama otomasyon sistemleri plc programlama üzerine girersen iyi para vardır.
  12. Meeagle

Yks şimdiden yetişirmi

Yetişir hemen başlaman gerek full mat kasmalısın anca yetişir çünkü tyt 12 konu hızlıca bitirip ayt mata başla beraber götür. Ek olarakta fende kolay net toplayacağın konuları garantile. En az 200k gelir.
  13. Meeagle

Samsung tab s10+ için kaç watt adaptör lazım?

45watta kadar destekliyor 45 altı alırsan yavaş eder. 45 üstü 45watt ile aynı hızda eder yani gereksiz olur. Çünkü max 45w destekliyor.
  14. Meeagle

Boyum çok yavaş uzuyor napacağımı bilmiyorum.

Her şey genetik hocam geri kalan max yüzde 10 eder etmez.
  15. Meeagle

forumda aşırı reklam olması normal mi

Bana kalırsa normal hocam bazı sitelerde reklamdan geçilmiyor.
  16. Meeagle

Dik saç nasıl düzeltilir

Arkadaşında dediği gibi saçı uzatabilirsiniz uzayınca yatar. Kısa saç çabuk dikleşiyor.
  17. Meeagle

Dik saç nasıl düzeltilir

O zaman sıkıntı hocam orayı yatıştıracak pekte bi ürün yok gibi sanırım.
  18. Meeagle

Dik saç nasıl düzeltilir

Maliyetsiz olarak önce ıslatıp fön makinesi ile düzleştirebilirsin.
  19. Meeagle

Yardim edin beyler laptop kapanmıyor da hic biset olmuyor boyle kaldi

en kötü ihtimal açık bırak pili biter kapanır kendi
  20. Meeagle

Muhabbet kusun hala bana alışamadı

Hocam muhabbet kuşları narindir hemen alışamazlar yabancılık çekerler ama alıştımıda yanından ayrılmaz. Tamamen senle bütünleşmesi 1 ayı bulur. Birde sakın unutma el tutlmalarını hiç sevmezler kafesleri özel alanıdır el sokulmasını istmezler 1 hafta alışma sürecine bırak kafeste sonra çıkar...
Top Bottom